Setari Cookie-uri

Top 15 semne ca ti-ai gasit alesul

Crezi ca el este alesul inimii tale?

6. Iti da incredere in tine

Atunci cand iti este mai greu stie exact ce sa iti spuna: "am incredere in tine" si pentru tine conteaza mai mult decat orice altceva.

7. Este mereu alaturi de tine

Si cand plangi, si cand razi, cand esti trista sau cand te trezesti fericita. Iti este alaturi si simti ca asa va fi mereu.

8. Iti spune ca ar fi cel mai fericit sa isi petreaca restul zilelor alaturi de tine

Te vede alaturi de el pentru totdeauna si ar fi cel mai fericit daca ar reusi sa te duca la altar pentru ca stie ca ai fi cea mai frumoasa mireasa.

9. Te sprijina in tot ceea ce vrei sa faci

Chiar daca lui i se pare o nebunie, sau o prostie, sau i se pare ca te lupti cu morile de vant, el te sprijina si iti este alaturi mereu.

10. Te surprinde mereu cu cate ceva

Cu un buchet de flori din cand in cand, cu o invitatie neasteptata la cina, cu o bijuterie, cu o excursie la munte sau la mare, cu o declaratie sau chiar cu un sarut.

Citește și:

11. Iti face loc in camera lui

Stii si tu cat de posesivi sunt atunci cand vine vorba de teritoriul lor si cat de greu le este sa te lase sa patrunzi in cele mai ascunse colturi ale camerei.

12. Nu incearca sa te schimbe

Si iti spune ca nu ar trebui sa te schimbi si asta iti da incredere in tine si te face sa intelegi ca te iubeste asa cum esti, pentru ceea ce esti.

13. Ii este dor de tine imediat ce nu esti langa el

Sau atunci cand mergi in vizita la ai tai, cand esti in oras si nu e langa tine. Simte nevoia sa te vada mereu langa el si sa te stie in siguranta.

14. Te consulta cu privire la deciziile importante

Pentru ca esti importanta pentru el si pentru ca parerea ta conteaza foarte mult.

15. Se destainuie in fata ta fara sa se simta stanjenit

Poate chiar plange (pentru ca si barbatii plang cateodata). Iti spune toate bucuriile si toate supararile fara sa astepte nimic in schimb. Stie ca tu il intelegi mai bine decat oricine altcineva.

Citește și:

Sursa foto interior si prima pagina: Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
25 Martie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.