Setari Cookie-uri

Ce buchet ti se potriveste?

Cum unei femei ii sta foarte frumos cu flori in mana, ca o comparatie adusa frumusetii si gingasiei acesteia, la fel unei mirese nu ii poate lipsi buchetelul.

Buchetul dezordonat


Cu forma cea mai naturala, acest buchet seamana cu cel facut din flori proaspete de camp. Florile sunt in general cele de sezon si sunt aranjate intr-o maniera nu foarte ordonata. Daca alegeti specii potrivite acest buchet poate avea un aspect foarte frumos si, in general, exprima tinerete, copilarie, puritate.

Buchetul ca un cosulet


Acest aranjament floral ii confera miresei o imagine foarte originala si in acelasi timp nu mai este nevoie de o gentuta asortata rochiei. Un cosulet dragut in care sunt aranjate flori de sezon, in mai multe culori, confera un aer de feminitate si gingasie pe bratul miresei. Acestui gen de buchet i se potrivesc cel mai bine florile de camp, de sezon si mai putin cele exotice ori trandafirii.

Buchetul miresei transmite un mesaj floral ce exprima personalitatea acesteia, bucuria minunatului eveniment precum si frumusetea si gingasia celei care il poarta.


Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
7 Februarie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.