Setari Cookie-uri

Atentie, s-a furat mireasa!

Printre multele noastre obiceiuri de nunta se numara unul nostim pentru unii si emotionant pentru altii. Ma refer la furatul miresei! Mirele, auzind vocea lautarului sau a Dj-ului ce anunta infractiunea, se intreaba: Cum asa, doar am stat mereu cu ochii pe ea!, nasul il incurajeaza pe mire sa se gandeasca la tehnici de negociere, soacra mica isi face griji ca este racoare afara si s-ar putea sa ii raceasca fetita etc.

Am furat-o, dar unde o ducem?


Cum e o seara a distractiei mireasa va fi dusa tot undeva unde lumea se distreaza. Fie intr-o discoteca unde aceasta sa danseze sub privirile admiratoare ale celor prezenti, fie intr-un bar la un cocktail ori chiar intr-un casino, caci poate este norocoasa in rochia alba.

Daca rapitorii sunt intelegatori o pot lasa pe mireasa sa aleaga locul unde vrea sa fie dusa. Pentru cele romantice, acest moment poate fi unul de relaxare, in care sa se plimbe pe malul unui lac intr-un parc ori pe faleza sau chiar pe malul marii (depinde de zona in care se desfasoara nunta).

Ne-a prins politia!


Ei bine, lucrurile pot capata un alt curs. Cum furatul miresei este o infractiune, aceasta se pedepseste legal. Vor fi arestati rapitorii care vor fi adusi in catuse la mire, iar daca mireasa a fost si ea complice, de asemenea va fi arestata si pedepsita cu o pereche de catuse din blanita. Cei care trebuie sa raspunda in fata legii, adica a mirelui, sunt rapitorii, iar daca este cazul, si mireasa. Aceasta va trebui sa plateasca niste sanctiuni: o bataie cu frisca, o declaratie de dragoste si un sarut lung si pasional din partea mirelui.

Iata cate lucruri interesante si distractive se intampla la o nunta de pe meleagurile noastre. Va doresc multa distractie in noaptea cu pricina si numai momente de neuitat!
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
28 Februarie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.