Setari Cookie-uri

Cele mai inedite traditii de nunta din lume

Cate bordeie, atatea obiceiuri! Ceremonia casatoriei a cuprins intreaga lume cu mult timp in urma, astfel ca astazi sunt atatea populatii cu traditii de nunta atat de frumoase, haioase sau chiar ciudate. Facand un tur in jurul lumii printre traditiile si obiceiurile de nunta, am cules pe cele mai inedite dintre acestea.

Nunta in... rai


Pe plajele superbe ale insulelor filipineze nuntile decurg intr-o atmosfera plina de veselie si totodata de romantism. Ritualurile acestora sunt foarte importante atunci cand vine vorba despre logodna si casatorie, iar petrecerile sunt pline de flori si fructe exotice. Acestia isi ofera un colier de flori in timpul ceremoniei in care isi jura dragoste eterna, semn al uniunii vietii acestora, al dragostei si al frumusetii.

De asemenea si traditiile noastre de nunta sunt foarte frumoase si unele dintre ele chiar haioase, cum ar fi furatul miresei, dansul gainii, aruncatul jartelei miresei sau orice element de noutate adus de miri in cadrul nuntii lor poate fi plin de veselie si frumusete. Insa nunta perfecta este aceea pe gustul mirilor, dincolo de traditii si formalitati.

Vizionare placuta


Kudika
8 Aprilie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.