Setari Cookie-uri

Cadouri potrivite pentru nuntasi

In ziua nuntii veti fi coplesiti de cadouri din partea nuntasilor, fie aduse dupa ideile fiecarui invitat, fie conform unei liste intocmite de voi cu ceva timp inainte. Aceste cadouri sunt de casa noua si totodata semnifica bucuria nuntasilor de a fi alaturi de voi intr-o zi cu o incarcatura emotionala atat de mare.

In ziua nuntii veti fi coplesiti de cadouri din partea nuntasilor, fie aduse dupa ideile fiecarui invitat, fie conform unei liste intocmite de voi cu ceva timp inainte. Aceste cadouri sunt de “casa noua” si totodata semnifica bucuria nuntasilor de a fi alaturi de voi intr-o zi cu o incarcatura emotionala atat de mare.

Insa un gest frumos ar fi ca si voi sa le oferiti o mica atentie in semn de multumire pentru prezenta lor, pentru faptul ca va sunt alaturi si ocupa un loc in sufletul vostru. Aceste mici cadouri au fost nascocite in ultima perioada de catre miri, ele nefiind o traditie veche.

Cadourile destinate invitatilor sunt numite in general marturii si daruirea acestora demonstreaza faptul ca tineti la fiecare invitat in parte, ca le acordati atentie si multumire.

Marturiile sunt reprezentate cel mai des de niste saculete din plasa si tulle, decorate cu fundite de voal de organza, cu panglici colorate sau cu flori si contin arahide glazurate, de cele mai multe ori, in numar de 5. Culoarea saculetului sau a panglicilor este aleasa de fiecare cuplu in parte, astfel incat aceasta sa se asorteze decorului nuntii. Momentul in care marturiile sunt daruite variaza in functie de preferintele mirilor, putand fi oferite la iesirea din biserica ori aranjate cu grija pe mesele din restaurant in dreptul fiecarui invitat. Pot avea atasate hartiute (un cartonas sau o panglica etc.) cu numele persoanei al carei loc este rezervat la acea masa.

Citește și:

Aceste modele de marturii sunt deja comune, pierzandu-si efectul de surprindere. Asadar, daca doriti sa adaugati o nota de originalite nuntii voastre, ganditi-va la un cadou special pentru nuntasi care sa va reflecte personalitatea.

Idei originale pentru marturii

Puteti aseza pe fiecare masa un aparat foto de unica folosita care exista acum pe piata la preturi accesibile. In felul acesta cadoul pe care il oferiti invitatilor va fi reprezentat de un album in care vor aranja dupa bunul plac pozele pe care le vor face intre meseni. Astfel le oferiti posibilitatea de a imortaliza momentele pe care acestia le doresc si ii vor amuza pozele facute in dinamica mesenilor, mirilor sau altor persoane. Oferiti-le ulterior un minialbum in care sa isi aseze fiecare invitat “capodoperele” fotografice.

Pentru ca tot vorbim despre fotografii, un alt cadou interesant si de apreciat ar fi sa le oferiti la plecarea din restaurant o poza cu voi facuta pe loc.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
10 Iunie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.