Setari Cookie-uri

Cadouri potrivite pentru nuntasi

In ziua nuntii veti fi coplesiti de cadouri din partea nuntasilor, fie aduse dupa ideile fiecarui invitat, fie conform unei liste intocmite de voi cu ceva timp inainte. Aceste cadouri sunt de casa noua si totodata semnifica bucuria nuntasilor de a fi alaturi de voi intr-o zi cu o incarcatura emotionala atat de mare.

O alta idee ar fi sa le oferiti un obiect semnificativ pentru voi sau pentru minunatul eveniment, ambalat cu grija. Spre exemplu le puteti oferi un breloc cu o mireasa si un mire ori le puteti impacheta o lumanare parfumata asemanatoare celor de la nunta voastra, pentru a le aminti de frumoasa seara petrecuta alaturi de voi.

Le mai puteti oferi dulciuri, insa altceva decat arahide sau bombonele. Spre exemplu sticlutele de sampanie din ciocolata (sau sticlute de sampanie in miniatura) i-ar incanta si ar fi un cadou potrivit evenimentului.

Ambalajul marturiilor poate fi unul interesant, spre exemplu un castel in miniatura (cu trimitere spre o nunta de vis) sau o masinuta veche ori o caleasca sau cutiute de ciocolata etc.

Dati frau liber imaginatiei si organizati o nunta asa cum vadoriti, iar in privinta marturiilor nu uitati ca alegerea sa o faceti si cu sufletul.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
10 Iunie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.