Setari Cookie-uri

Ce trebuie sa stiti despre cadourile de nunta

Cadourile de nunta reprezinta o situatie delicata atat pentru invitati cat si pentru miri, care nu sunt scutiti de a oferi atentii. Exista doua modalitati in care invitatii pot oferi cadouri mirilor: nunta cu dar sau lista de mariaj.

Tot in obligatiile mirilor sunt incluse cadourile pentru parinti si nasi. Este indicat sa le oferiti nasilor cadouri care sa le aminteasca de nunta voastra, spre exemplu un album personalizat cu poze de nunta, alte obiecte personalizate, decorative etc. Pentru parinti cadourile trebuie sa fie incarcate de “valoare emotionala”, spre exemplu un frumos cadou facut manual de catre voi ori un obiect pe care stiti ca si l-au dorit de mult timp etc.

Nu uitati de marturii. Pentru mai multe idei cititi “Cadourile potrivite pentru invitati”.

Ce trebuie sa stie invitatii despre cadourile de nunta?

Cadourile de nunta pot fi aduse si in alta zi decat cea a nuntii. Spre exemplu, odata ce ati primit invitatia, in timpul pana la marele eveniment le puteti oferi cadoul de nunta. De asemenea ii puteti interoga pe viitorii miri ce anume isi doresc, iar dintre ideile aflate le puteti alege pe cele care va sunt accesibile.

Citește și:

Cadoul de nunta nu inseamna obligatoriu ca va scuteste de “banii din plic”. In general banii care se ofera la o nunta au scopul de a acoperi cheltuielile pe care mirii le-au facut pentru meniuri, inchirierea localului etc. Chiar daca nu sunteti obligati sa oferiti aceste sume, totusi moral asa este frumos. Odata ce ati acceptat participarea la o nunta va trebui sa va asumati si aceste responsabilitati. De asemenea nu aduceti la restaurant si copiii decat daca acestia sunt invitati in mod special.

Pentru sugestii privin cadourile potrivite pentru miri cititi: “Idei pentru cadoul de nunta”.

Vizionare placuta


Kudika
17 Iunie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.