Setari Cookie-uri

Marturiile, o alternativa a cocardelor?

De fiecare data cand vedeam o nunta observam in pieptul fiecarui invitat flori stilizate sau naturale, mai mari sau mai mici, in functie de preferintele mirilor si de rangul nuntasilor. Aceste flori se pun in pieptul celor prezenti la nunta tocmai pentru a-i deosebi de oamenii de rand si totodata pentru a le ramane o mica amintire celor participanti la eveniment.

O alta posibilitate aleasa de unele cupluri este aceea de a aseza o mica floare pe un servetel in dreptul fiecarui invitat. Langa aceasta floare (care obligatoriu trebuie sa fie asortata decoratiunilor de nunta) puteti aseza sau nu marturiile. Conteaza foarte mult si tipul invitatilor pe care ii aveti, mediul din care vin, daca sunt traditionalisti sau nu. Daca sunt, atunci este indicat sa nu renuntati la cocarde daca doriti sa nu auziti vorbe rautacioase in urma voastra.

Chiar daca alegeti ca amintiri pentru invitati marturiile, in locul cocardelor, totusi mirele, nasii precum si cavalerii si domnisoarele de onoare vor trebuie sa poarte flori, fie in piep, fie legate de mana sau sub forma de buchet in cazul domnisoarelor de onoare.

In ultima vreme insa din ce in ce mai multi miri au inceput sa ofere marturii in locul cocardelor, aceasta si datorita faptului ca traditia marturiilor castiga tot mai mult teren, iar rolurile celor doua intr-un fel se suprapun.

Citește și:

Sa aveti o nunta ca in povesti si o casnicie fericita!

Un articol de Iulia D.

Vizionare placuta


Kudika
1 Iulie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.