Setari Cookie-uri

Merita sa apelezi la agentii? - Forumul Grace

Dupa bucuria ca am fost cerute si urmeaza sa ne casatorim vine si perioada de pregatiri care, desi are partile sale frumoase, e presarata cu situatii stresante, contradictii, certuri si oboseala.Insa ce ar fi daca am apela la agentiile de organizare a nuntilor? Ii lasam pe ei sa se ocupe de tot.

Dupa bucuria ca am fost cerute si urmeaza sa ne casatorim vine si perioada de pregatiri care, desi are partile sale frumoase, e presarata cu situatii stresante, contradictii, certuri si oboseala. Insa ce ar fi daca am apela la agentiile de organizare a nuntilor? Ii lasam pe ei sa se ocupe de tot.

AlinaIulia este o cititoare a noastra care intreaba daca merita sa apelam la agentiile de organizare a nuntilor: "Fetelor, din ce stiti voi, merita sa apelezi la agentii? Adica... e ffff obositor sa iti organizezi nunta doar in doi si cei de la agentii sunt profesionisti, ar fi f ok sa le explici cum vrei nunta si ei sa se ocupe de tot... Chiar isi fac treaba bine?"

Fantome a apelat partial la astfel de agentii: "Servus. Datorita faptului ca la noi bugetul este limitat, puteti gasi agentii care sa se ocupe doar de anumite lucruri. In cazul meu, la una din agentii mi-am facut invitatiile, cu alta am contract pentru aranjarea salii si a buchetelor florale. Biserica va fi aranjata de prietenele mamei mele (un mic cadou de nunta). De rest, ne-am ocupat noi. Toate preturile la agentii se pot negocia in functie de multitudinea de servicii si de numarul invitatilor."

Citește și:

Iulika_floare considera ca merita efortul: "Din punctul meu de vedere se merita sa apelezi la gentii!!! Dar nu la orice fel de agentii!!!
Intra-adevar unele sunt mai scumpe insa si rezultatul este pe masura. Sunt profesionisti si fac niste lucrurui minutate de care te asigur ca toata lumea va ramane uimita!
Trebuie sa negociezi cu ei de la inceput ce anume vrei si astfel poate primesti si ceva reduceri
nu este obligatoriu sa iei totul de la ei insa parerea mea este ca se merita.
Indiferent cat de priceputi ati fi tu sau mirele lucrurile nu vor iesi ca din mana agentiilor specializate,
asadar incearca sa te oricentezi catre una mai ieftina si discuta cu ei absolut tot ceea ce te intereseaza, arata-le inclusiv poze."

MONICA_G a apelat la o astfel de agentie si e fost tare multumita: "Buna!

Vizionare placuta


Kudika
22 Ianuarie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.