Setari Cookie-uri

Merita sa apelezi la agentii? - Forumul Grace

Dupa bucuria ca am fost cerute si urmeaza sa ne casatorim vine si perioada de pregatiri care, desi are partile sale frumoase, e presarata cu situatii stresante, contradictii, certuri si oboseala.Insa ce ar fi daca am apela la agentiile de organizare a nuntilor? Ii lasam pe ei sa se ocupe de tot.

Eu am avut nunta pe 30 August anul acesta. Nu stiu ce ma faceam daca nu apelam la o agentie. Este foarte greu sa-ti organizezi nunta singua. Acum, depinde foarte mult si de agentie pentru ca sunt unele care nu-si merita banii.La inceput discutasem cu o firma "de renume" dar s-au dovedit extrem de neseriosi, dar am avut norocul sa-i cunosc pe acesti tineri care se implica foarte mult, pun foarte mult suflet si credeti-ma fac niste lucruri minunate si au idei extraordinare. Mai mult decat atat este foarte importanta si disponibilitatea lor pentru ca eu, din cazua programului incarcat ii sunam si la 10 seara si niciodata, dar absolut niciodata n-au fost deranjati.
In concluzie: merita, dar trebuie sa fiti extrem de atente in alegerea agentiei."

Asteptam in continuare si parerile voastre despre agentiile de organizare a nuntilor, eventual o lista alba si una neagra pe Forumul Grace.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
22 Ianuarie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.