Setari Cookie-uri

Vals pe ritm de iubire

Valsul tau a fost diferit. Dincolo de orice ai mai fi putut trai. Ceva ce nu iti este permis sa uiti.


Valsul tau a fost diferit. Dincolo de orice ai mai fi putut trai. Ceva ce nu iti este permis sa uiti.

1, 2, 3... asa incepe valsul. Divin... Te inclini usor si zambesti gratios din coltul gurii. Intinzi bratele si te lasi cuprinsa de brate. Accepti si prinzi delicat mana care ti s-a intins. Palmele lui te-au cuprins pe ale tale. Privirea senina, spatele drept, capul pe spate. Inspiri si lasi sufletul plin... Expiri pe nas emotii si te inrosesti un pic. Te sperii un pic ca nu stii cum o sa iasa finalul. Curaj.... E 1,2,3... e un vals mic. Auzi muzica, cunosti sunetele, stii regulile. Este vibratia lui 1, 2, 3... e valsul dorit. Tu esti iubirea. Partenerul este norocul ca v-ati intalnit. Valsul este cel care le-a unit. Cunosti timpii... ai pornit. Dintr-o sala intreaga, ce bine ca tocmai voi v-ati intalnit. Nu exista timp si spatiu. E doar plutire, incantare, alunecare. E un cantec viu. Nu faci niciun pas gresit. Te poarta ritmul pe sarme de curaj si neinfrinare. E un joc minunat de sensibilitate si pasiune, de gratie si fior subtil. E valsul tau dorit.

Citește și:

1, 2, 3... te ghidezi dupa cea mai mare bataie a inimii. Nimeni nu calca pe nimeni gresit. Picioarele sunt la locul si momentul potrivit. Nu mai percepi sunetele si nu-ti mai auzi inima. Ai pasii in minte. In timpul valsului, nu exista nimic rau, nimeni nu a gresit. Cand iubirea se intensifica, ritmul ajunge de neoprit, vocile din jur devin de nedeslusit. Luminile se sting. Curge diin tavan o aroma de flori si prospetime. E de nedescris. E cald, nu simti. Aroma vietii iti racoreste fruntea. Dansul e de neoprit. Secundele se scurg. Dar cine le mai numara?...

Nu exista acum, atunci si de acum inainte. Esti undeva dincolo de timp. Faldurile rochii se misca in ritmul valurilor inimii. Grijile si probleme sunt prinse de marginea lor. Le atingi de podea si le afunzi cu tocurile. Uiti de existenta lor. Esti dincolo de lumini si umbre, dincolo de voci. Esti cu el. Te tii bine acum, el te trece lumea... in acelasi ritm de 1, 2, 3. Te-a trecut. Te-ai linistit. Ritmul se accelereaza. Scapi de griji si visuri rele. Se opresc la intrarea in sala de bal. Dansul a inceput cu liniste, continua cu foc, si pasiune si ameteala.

Citește și:

E liniste, pustiu, ceata, desert, pereti albi si puri, candelabre imense, rochii splendide leganandu-se pagan. Camera se invarte odata cu tine, tu odata cu el. Amandoi odata cu camera. Un pas mic, un pas mic... e atat de bine sa te simti iubit... Te desprinzi, te inalti, incetinesti ritmul putin, cobori un pic. Te inalti din nou. Se pluteste pe aripi de nemarginire. Se topeste totul in jur. Te mistui... si plutesti atat de linistit, de elegant. Si plutesc si altii la fel de elegant... poate mai linistit... si mai frumos. Plutesti pe muzica. Dar chiar ii simti?? Chiar ii mai vezi cum se desprind? E seara ta, e valsul tau. E incetinirea ta, e intensitatea. Iubirea e doar a sufletului tau. E inaltarea ta. E ceva nemaintalnit, dar nemaipomenit.

Vizionare placuta


Kudika
23 Iunie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.