Setari Cookie-uri

3 superstitii de nunta infricosatoare!

Superstitiile de nunta sunt haioase atunci cand par nevinovate, insa cand prevestesc despartire pana si persoanele cele mai neincrezatoare simt un fior rece care le strabate sufletul. Cat de adevarate sunt aceste superstitii nu putem aprecia, fiecare cuplu are destinul sau, insa unele superstitii zdruncina linistea mirilor.

In ziua nuntii nu trebuie sa vezi alta mireasa

Superstitiile spun ca miresele nu trebuie sa se vada intre ele caci schimba ceva, cel mai probabil... mirele. Cu alte cuvinte reprezinta un fel de oglindire a unei situatii din viitor, adica se vor desparti de cel cu care urmeaza sa se casatoreasca si se vor recasatori ulterior. Se spune ca numarul mireselor pe care le vezi in ziua nuntii coincide cu numarul rochiilor de mireasa pe care le vei imbraca. Pe scurt zis, vederea unei mirese in ziua nuntii simbolizeaza despartire si recasatorire.

Cat de reale sunt aceste superstitii nu putem spune cu certitudine, sunt peroane care cred in ele, altele care le neaga. Mie imi place sa cred ca omul are puterea de a-si schimba propriul destin in unul mai bun.

Vizionare placuta


Kudika
8 Septembrie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.