Setari Cookie-uri

5 nunti autohtone de pomina in 2009!

2009 a fost un an benefic casatoriilor daca luam in calcul numarul cuplurilor care s-au decis sa faca Marele Pas. Printre vedetele autohtone cateva cupluri celebre au hotarat sa isi uneasca destinele in 2009, stranind furtuni in randurile revistelor.

2009 a fost un an benefic casatoriilor daca luam in calcul numarul cuplurilor care s-au decis sa faca Marele Pas. Printre vedetele autohtone cateva cupluri celebre au hotarat sa isi uneasca destinele in 2009, starnind furtuni in randurile revistelor.


Ion Ion Tiriac si Ileana Lazariuc

Fiul celui mai bogat roman i-a cerut mana Ileanei in perioada Sarbatorilor de Iarna ce au precedat anul cununiei. In 2009, in august, cei doi si-au unit destinele in fata lui Dumnezeu la Biserica din Satnoieni, Calarasi, dupa ce in ruma cu cateva luni se cununasera civil la Monte Carlo. Profitand de prezenta in biserica, fiul cel mic al cuplului a fost in acelasi timp cresinat.

O parte din drumul catre biserica a fost parcurs cu elicopterul de familie, iar restul cu masina. 5 limuzine de lux au adus celebra familie la Biserica, unde curiosii au fost tinuti departe. Petrecerea de nunta a avut insa loc pe malul lacului Buftea, in studiourile MediaPro, intr-un cort alb imens.

Citește și:

Ileana a purtat o rochie foarte eleganta verde, lunga pana la genunchi, pantofi Christian Loubutin, de 2.390 de lei, iar mirele a purtat un costum foarte elegant, alegand papionul ca accesoriu in locul cravatei.

Bodo si Loredana

Printre primele vedete casatorite in 2009 se numara Bodo si Loredana, cununandu-se civil la inceputul anului, iar nunta urmand sa aiba loc in iunie, la Biserica Sf. Spiridon cel Vechi din Bucuresti. Bodo a luat-o apoi le Loredana de la biserica intr-un Cadillac de epoca rosu.
Pregatirile de nunta au fost rapide si s-au desfasurat pe parcursul a trei luni, cei doi impartindu-si eficient sarcinile. Alegerea verighetelor a fost o surpriza pentru Loredana, Bodo tragand-o de mana in timp ce se plimbau intr-un magazin select cu circuit inchis. Verigheta aleasa a fost una delicata, fara pietre, din aur alb.

Citește și:

Petrecerea de nunta a fost una speciala, cu o tematica anume, alegand un meniu rafinat international, cu bucate alese si preparate sofisticate, insa n-au lipsit traditionalele sarmalute.

Cei doi au ales ca locatie sala Grand Ballroom a cunoscutului club Bamboo din Bucuresti. Ca marturii au ales doi elefanti din sticla, unul mai mare decat celalalt, acestia simbolizand prosperitatea si fertilitatea. Decorul a fost unul floral, parfumat si in culori deschise, din care n-au lipsit lalelele albe, freziile, irisii albi sau margaretele. Buchetul miresei a fost confectionat din margarete albe, care n-au lipsit nici din decorul tortului. Buchetul nasei a fost din irisi de culoarea indigoului.

Vizionare placuta


Kudika
19 Ianuarie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.