Setari Cookie-uri

5 nunti autohtone de pomina in 2009!

2009 a fost un an benefic casatoriilor daca luam in calcul numarul cuplurilor care s-au decis sa faca Marele Pas. Printre vedetele autohtone cateva cupluri celebre au hotarat sa isi uneasca destinele in 2009, stranind furtuni in randurile revistelor.

Romanita si Iulian Gogan

Nunta celor doi a decurs in mare secret inaintea Sarbatorilor de Iarna, indragostitii facand Marele Pas in America, acolo unde designer-ul a avut cateva prezentari de moda. Ca o alta veste buna, Romanita era deja insarcinata, dorindu-si o fetita. Cei doi se intalneau in secret de ceva vreme si au dorit deasemene o nunta la care presa sa nu aiba acces.

Catalin Maruta si Andra

Ziua de 23 august a fost una speciala pentru toti locuitorii orasului natal al lui Maruta – Tg. Jiu. Catalin Maruta a respecat traditiile, precum aceea ca nu are voie sa vada mireasa inainte de prezentarea la altar. Ceremonia de casatorie din Biserica s-a desfasurat de-a dreptul emotionant, fiind priviti totodata de multi ochi curiosi ai locuitorilor. Petrecerea de nunta a avut loc pe o insula din Tg. Jiu, sub acoperisul a trei corturi. Traditia furatului miresei n-a fost uitata, iar Maruta a fost nevoit sa cante pentru a-si recupera mireasa. A fost o nunta mare, cu peste 900 de invitati, care s-a sfarsit abia spre 7 dimineata. Mirii au plecat ulterior in luna de miere in Tenerife pentru 10 zile.

Citește și:

Andreea Banica si Lucian Mitrea

Andreea Banica si Lucian Mitrea s-au casatorit dupa o relatie de 14 ani la Hilton, organizarea petrecerii ridicandu-se undeva la 17.000 de euro. Au fost in jur de 200 de invitati si multi artisti care au tinut atmosfera. Rochia Andreei a fost una scumpa, dar sexy, potrivita vedetei, fiind scurta si accesorizata cu 2.500 de cristale Swarovski dispuse intr-un model floral. Voalul a fost deasemenea unul special dispus in mai multe straturi ce porneau dintr-un joben minimalist.

Vizionare placuta


Kudika
19 Ianuarie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.