Setari Cookie-uri

Cum se cuceresc barbatii

Ca si barbatii, din vremuri stravechi, femeile s-au tot caznit sa gaseasca noi si noi modalitati, strategii, artificii prin care sa-si creasca sansele de a iesi victorioase in acest asediu numit: cucerirea barbatilor.

Interesant, insa intr-o astfel de abordare (strict pornind de la premisa de mai sus) exista riscul de a cadea in extrema cealalta. Sa ne amintim de legile excitabilitatii si ale sensibilitatii senzoriale, unde ne era atrasa atentia asupra faptului ca exista un prag, o limita (inferioara si superioara) si ca, odata depasita limita superioara, exista posibilitatea aparitiei unei senzatii de durere, disconfort sau rejectie (asta cu referire la tema noastra ).

Este util sa-ti cunosti punctele forte, propriile intentii, dorinte si nevoi. Si mai ales sa cunosti, sa stii pentru tine ce aspecte, care tipologii sunt departe de ceea ce tu ti-ai dori.

Si asta pentru ca pot aparea surprize mai mult sau mai putin dorite, vis a vis de barbatul a carui atentie o captezi. Exista milioane de femei pe mapamond care acuza faptul ca nu reusesc sa-si gaseasca partenerul potrivit, existand posibilitatea de a atrage acelasi tip de partener din trecut.

Vazut, placut, cucerit! Ce simplu suna!? Totul este posibil!

Identificare,... atractie fizica,... contact vizual, ...flirt...cucerire...

Uneori se intampla ca femeia sa se raporteze intr-o maniera pragmatica, in termeni de genul: ce trebuie sa fac ca sa fiu atragatoare?, trecand cu vederea ca barbatii sunt adesea atrasi de acea stralucire interioara care le confera o aura de senzualitate.

Ansamblul de ganduri, idei, credinte ale unei femei vis a vis de ea ca persoana si de barbati in general, pot juca un rol important in proiectia extrerioara a atractiei fizice. Ce inseamna acest lucru? Este foarte simplu, atractia fizica are la baza idei, convingeri, realitati.

S-a remarcat adesea ca atractia mai putin are de-a face cu frumusetea fizica si ca se datoreaza mai curand felului in care gandeste, se simte o femeie.
De exemplu, convingerea femeii ca este atragatoare, remarcarea faptului ca barbatul este unul atragator (ca si motivatie); credinta ca poseda o sexualitate innascuta si lucrurile se pun in miscare de la sine.
Daca o femeie se simte atragatoare, atunci ea va provoca atractie.

Sa stii ca esti femeie, sa te bucuri de asta, sa ii lasi si pe altii sa imparta cu tine aceasta cunoastere, aceasta bucurie, n-are nici o legatura cu insusirile sexuale evidente. O femeie care simte ca are farmec, il va avea si in realitate. (Claire Rayner)
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
5 Mai 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.