Setari Cookie-uri

Cum se cuceresc barbatii

Ca si barbatii, din vremuri stravechi, femeile s-au tot caznit sa gaseasca noi si noi modalitati, strategii, artificii prin care sa-si creasca sansele de a iesi victorioase in acest asediu numit: cucerirea barbatilor.

Se intampla uneori nici sa constientizezi pasii, ca te afli in fata faptului implinit. Atentia lui este captata, atractia fizica exista...si nu poti cu exactitate sa identifici pe moment elementele ajutatoare.
Increderea in tine joaca un rol semnificativ!

Daca o femeie are increderea in ea (ca femeie), nu este absolut obligatoriu ca ea sa arata superb, important este ca ea sa fie constienta de atuurile ei si sa stie sa le foloseasca in scop propriu; in lipsa acestei increderi, frumusetea nu ii este de mare folos.

O femeie sexy (din punctul de vedere al barbatului) poate fi o femeie care se simte multumita de ea, care este constienta in general de atractia pe care o exercita in jurul ei si care este abila in a o fructifica intr-o maniera eleganta. Este femeia dezinhibata sexual, care este in acord cu propria ei sexualitate si care nu se simte jenata de nevoile ei sexuale, care raspandeste in jurul ei un aer de incredere in fortele proprii. Simte-ti senzualitaeta, Asuma-ti-o si traieste in acordurile ei. Poate fi femeia care relationeaza relaxat, careia (la prima vedere) ii plac barbatii mai curand ca oameni, decat in calitate de iubiti.

Ce am vrut sa spun prin asta? Faptul ca in momentul in care ne apustim asupra unui barbat cu intentia vadita ca suntem in cautare de un iubit, apare sentimentul de partea cealalta a baricadei , ca nu prea are de ales, ca este fortat si calitatea de iubit poate apare ca una impusa nu la indemana lui ca si barbat.

Barbatilor le place ideea conform careia ei sunt cei care culeg, ii flateaza ca sunt alesi, insa ii incanta sentimentul ca ei au fost cei care au avut ultimul cuvant in acest joc al atractiei (farmecul vanatorii).

Acestea sunt cateva dintre premisele cu care poti porni pe drumul cuceririi celui pe care il doresti sa fie alaturi de tine.



Autor: TerapiaM
Sursa: Psiholife.ro

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
5 Mai 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.