Setari Cookie-uri

Reguli importante cand esti mireasa a doua oara

Daca esti mireasa pentru a doua oara nu mai ai aceeasi libertate de alegere cum ai avut la prima nunta. Trebuie sa tii cont de cateva reguli foarte importante fara de care ai putea trece in extrema penibilului.

Daca prima casnicie nu a fost exact cum iti doreai, norocul ti-a suras si de data asta ai gasit un barbat asa cum ti-ai dorit intotdeauna, pe care il iubesti neconditionat si alaturi de care vrei sa iti petreci tot restul vietii.

Lucrurile merg cum nu se poate mai bine si te bucuri de faptul ca vei fi mireasa pentru a doua oara. De data asta vrei sa faci ca totul sa fie perfect pentru ca deja ai experienta unei nunti si stii ce si cum trebuie facut pentru ca totul sa iasa asa cum iti doresti.

foto inele de aur pentru nunta sursa shutterstock

Ce trebuie sa stii insa este ca nu iti sunt permise atat de multe lucruri ca si la prima nunta.
Iata cateva dintre celemai importante reguli pe care trebuie sa le respecti atunci cand esti mireasa pentru a doua oara.

1. Rochia de mireasa nu trebuie sa fie alba. Nu pentru ca asa spun eu, ci pentru ca asa sustin regulile bunului simt. Albul semnifica puritate si inocenta (fapt ce nu le reprezinta nici pe majoritatea proaspetelor mirese) asa ca este recomandat sa alegi o rochie de alta nuanta.

Citește și:

2. Nu te orienta la o rochie de printesa. Daca esti mireasa pentru a doua oara, sigur nu mai ai 20 si ceva de ani sau 30 cand aratai ca o printesa in rochiile voluminoase. Alege o rochie cat mai simpla care sa se potriveasca varstei tale.

Vizionare placuta


Kudika
1 August 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.