Setari Cookie-uri

Reguli importante cand esti mireasa a doua oara

Daca esti mireasa pentru a doua oara nu mai ai aceeasi libertate de alegere cum ai avut la prima nunta. Trebuie sa tii cont de cateva reguli foarte importante fara de care ai putea trece in extrema penibilului.

3. Nu purta voal de mireasa. Considerat simbolul virginitatii, nu este tocmai recomandat sa porti un voal daca nu este prima oara cand esti mireasa. Poti opta insa pentru palarii sofisticate sau diademe pretioase.

4. Renunta la decoratiunile copilaresti. O nunta este ceva deosebit de fiecare data insa daca nu mai esti mireasa pentru prima oara te sfatuiesc sa nu te mai gandesti la decoratiuni ce tin de teme foarte gingase precum fluturii sau gargaritele. Opteaza pentru ceva cat mai simplu si rafinat.

5. Selecteaza bine invitatii. Stiu ca iti plac nuntile mari, insa pentru ce-a de-a doua nunta ar fi de preferat sa ai mai putini invitati decat la prima. Invita rudele si prietenii apropiati. O sa va distrati pe cinste.

6. Cununie religioasa in aer liber. Este un pic mai greu sa gasesti un preot care vrea sa tina slujba de nunta in afara bisericii, insa nu este imposibil. Interseaza-te inainte si opteaza pentru o nunta intr-o gradina superba sau pe malul unui lac.

Citește și:

7. Alege alt preot. Poate ca suna ca o superstitie, dar pentru momentul in care vei fi mireasa pentru a doua oara ar fi bine sa te gandesti sa mergi la un alt preot.

8. Nu iti forta copii din prima casatorie sa poarte cosuletele de flori sau sa tina lumanarile. Stiu ca nimic nu este mai frumos decat sa iti vezi fetita cum arunca petale de trandafiri inaintea ta, insa nu trebuie sa o obligi sa faca asta daca nu vrea.

9. Nu iti invita fostul sot la nunta. Chiar daca ati ramas in relatii foarte bune in urma divortului si l-ai anuntat cu privire la urmatoarea ta casatorie, nu este tocmai potrivit sa il inviti si pe el.


10
. Renunta la petrecerea burlacitelor. Nu din cauza varstei ci pentru ca regulile bunului simt asa ne invata. Daca esti mireasa pentru a doua oara nu este nevoie de inca o petrecere a burlacitelor.

foto prima pagina mireasa tanara sursa shutterstock

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
1 August 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.