Setari Cookie-uri

7 Idei de a rascumpara mireasa

Declaratie de dragoste, cantec de dragoste, un dans senzual sau poate...o eugenie? Care dintre aceste idei de rascumparare a miresei ti se pare mai interesanta?

Traditiile romanesti in ceea ce priveste nuntile sunt foarte variate in functie de zona in care se organizeaza nunta. Cert este ca furatul miresei in miez de noapte este una dintre cele mai apreciate si mai utilizate traditii.

Spre deliciul invitatilor mireasa este furata de catre un grup de tineri, iar pentru a o recupera, mirele trebuie sa indeplineasca cateva cereri din partea hotilor.

Furatul miresei: ce sa ceri ca mirele sa o rascumpere

Traditia spune ca rascumpararea consta in cateva sticle de bautura, o lada de bere sau o sticla de tarie. In ultimul timp, miri sunt supusi unor incercari mai grele pentru a-si rascumpara mireasa, ca sa vada ca nu o pot primi inapoi asa cu una cu doua.

foto scenariu de nunta cu mire si mireasa sursa shutterstock

Declaratie de dragoste

O modalitate clasica prin care mirele isi mai poate rascumpara mireasa, dar de fiecare data este un moment emotionant atat pentru tinerii casatoriti cat si pentru invitati.

Citește și:

Cantec sa fie

Aici mirele trebuie sa cante o melodie da dragoste miresei lui pentru ca aceasta sa vina inapoi la el, sau pentru a le indusoia inimile hotilor in speranta ca isi va recupera proaspata sotie.

Vizionare placuta


Kudika
3 Septembrie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.