Setari Cookie-uri

7 Idei de a rascumpara mireasa

Declaratie de dragoste, cantec de dragoste, un dans senzual sau poate...o eugenie? Care dintre aceste idei de rascumparare a miresei ti se pare mai interesanta?

Dans cu mama soacra

Stim deja ca soacra e poama acra, dar mirele va trebui sa treaca peste acest mic detaliu si sa danseze cu soacra mult iubita astfel incat mireasa sa se intoarca la el.

O punga de pufuleti, sau mai bine un sac

Pentru ca astfel de momente sunt si amuzante, dar si dificil de realizat, zic sa punem bete in roata si la miezul noptii, sa il punem pe drumuri pe proaspatul mire. Un sac de pufuleti si o eugenie, sa fie, sa nu trebuiasca.

Sa adune 100 de monezi de cate 10 bani

O adevarata provocare avad in vedere ca la o nunta nimeni nu merge cu “biserica” in portofel ci numai cu bani mari, ca sa mearga darul cum trebuie, dar spre deliciul invitatilor, o astfel de porunca este chiar amuzanta.

Dans cu nasul

Niciodata nu mi-a placut sa vad doua femei dansand la o petrecere pe melodii lente, dar sa vezi mirele si nasul dansand cred ca este un adevarat show, mai ales ca momentul este pentru spectacol si nu in ultimul rand pentru rascumpararea miresei.

Citește și:

Mainile si picioarele la pipait

Incercarile grele dar si amuzante prin care trebuie sa treaca mirele in noaptea nuntii sunt printre cele mai amuzante momente ale petrecerii. O idee ar fi sa pui mirele sa pipaie mainile si gleznele a trei domnisoare si a trei barbati, dar si a miresei, si apoi sa isi recunoasca aleasa. Cu siguranta o sa va amuzati pe cinste.

Foto prima pagina mireasa frumoasa care alearga sursa shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
3 Septembrie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.