Setari Cookie-uri

20 de trucuri despre casnicie pe care orice barbat trebuie sa le stie

Casnicia inseamna "fericiti pana la adanci batraneti" si pentru a ajunge aici trebuie sa lucrezi in echipa si sa faci anumite compromisuri.

Ca si in viata, in casnicie sunt momente in care lucrurile merg bine si altele in care lucrurile merg mai putin bine. Totul tine de increderea pe care o aveti unul in celalalt si de cum gestionati problemele.

Mai jos sunt cateva sfaturi pentru proaspetii sotiori:

1. Nu inceta niciodata sa o curtezi. Sa nu crezi ca odata ce iti poarta numele femeia este a ta pentru totdeauna si tu nu trebuie sa mai faci nimic pentru a o recuceri in fiecare zi. Ea te-a ales pe tine sa ii fi alaturi asa ca nu uita asta niciodata si nu te culca pe-o ureche.

cuplu fericit

foto cuplu casatorit sursa shutterstock


2. Protejeaza-ti propria inima.
Asa cum ai promis ca o vei proteja pe a ei si vei avea grija de ea asa trebuie sa faci si in ceea ce te priveste pe tine. Iubeste-te pe tine asa cum trebuie si iubeste lumea inconjuratoare insa nu uita de locul din inima ta pe care doar sotia ta are voie sa il ocupe.

Citește și:

3. Indragosteste-te in fiecare zi. Cu timpul ne schimbam si intervin schimbari si in cuplu asa ca trebuie sa va redescoperiti in fiecare zi. Ea nu trebuie sa stea cu tine pentru ca asa trebuie, trebuie sa stea langa tine pentru ca asa vrea si pentru ca asa simte si pentru ca niciodata nu a incetat sa se indragosteasca de tine.

4. Vezi lucrurile bune la ea. Concentreaza-te pe ceea ce iubesti la ea pentru ca acele lucruri iti fac placere si se vor multiplica. Axeaza-te pe lucrurile care te incanta la ea si vei constata ca esti cel mai norocos barbat din lume pentru ca ea este sotia ta.

5. Nu este treaba ta sa o schimbi. Tot ceea ce trebuie sa faci tu este sa o iubesti exact asa cum este ea .

6. Asuma-ti responsabilitatea pentru propriile emotii. Nu este meseria sotiei tale de a te face fericit si niciodata aceasta nu o sa te intristeze. Esti responsabil sa iti gasesti singur fericirea si asta va imbunatatii considerabil relatia.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
17 Octombrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.