Setari Cookie-uri

20 de trucuri despre casnicie pe care orice barbat trebuie sa le stie

Casnicia inseamna "fericiti pana la adanci batraneti" si pentru a ajunge aici trebuie sa lucrezi in echipa si sa faci anumite compromisuri.

7. Niciodata nu da vina pe sotia ta pentru frustrarile pe care le ai. Ele tin de emotiile tale si sunt responsabilitatea ta cu care trebuie sa te confrunti singur.

8. Permite-i femeii de langa tine sa fie asa exact asa cum este. Daca este trista sau suparata nu este treaba ta sa rezolvi asta. Tu trebuie sa fii acolo langa ea, sa stie ca se poate baza pe tine atunci cand are nevoie si ca totul va fi bine.

9. Nu mai fi atat de serios. Razi, distreaza-te si fa-o si pe ea sa zambeasca pentru ca asta va ajuta sa treceti mai usor peste momentele grele.

10. Surprinde-i sufletul in fiecare zi. Invata limbajul ei in materie de iubire si modurile in care ea se simte iubita si pretuita. Roag-o sa faca o lista cu 10 lucruri care o fac sa se simta iubita si fa din asta o prioritate. Aminteste-i zilnic prin intermediul acestor lucruri cat de mult o iubesti si o pretuiesti.

Citește și:

11. Fi alaturi de ea. Ea nu are nevoie doar de timpul pe care il petreci cu ea sau de prezenta ta fizica. Trebuie sa stie ca esti acolo sa o asculti ori de cate ori are nevoie si ca se poate baza pe tine in orice situatie. Arata-i ca ea este cea mai importanta fiinta pentru tine.

12. Fi pregatit sa o satisfaci din punct de vedere sexual. Du-o pe cele mai inalte culmi ale placerii, arata-i ca o poti devora prin masculinitatea ta si ca poate avea incredere in tine.

13. Incearca sa nu exagerezi. Nimeni nu este perfect. Tu o sa gresesti, la fel si ea, dar incearca sa nu faci greseli fatale. Invata din micile greseli asupra carora ea iti atrage atentia.

14. Ofera-i spatial de care are nevoie. Femeile sunt obinsuite sa ofere si cateodata au nevoie sa isi ofere si lor mai mult decat celoralalti si asta se intampla destul de rar. Cateodata are nevoie de timp pentru ea, pentru sufletul ei asa ca nu iti face griji. Este ceva normal si se va intoarce inapoi.

Citește și:

15. Fi vulnerabil. Nu trebuie sa te prefaci intotdeauna ca esti un dur si ca nimic nu te afecteaza. Trebuie sa imparatsesti cu femeia de langa tine si bune si rele. Si temeri si placeri.

16. Fi deschis. Daca vrei ca femeia de langa tine sa aiba incredere in tine trebuie sa fii deschis cu ea si sa ii impartasesti orice detaliu de care are nevoie. Renunta la masca pe care o porti in fata tuturor si fi exact asa cum esti tu de fata cu ea. Te va iubi si te va respecta mult mai mult.

17. Nu incetati sa visati impreuna. Incercati sa nu deveniti unul dintre cuplurile care intra in rutina si se invart in acelasi cerc vicios. Vorbiti despre planuri de viitor, incurajati-va reciproc in ceea ce priveste viata profesionala si nu uitati sa va sustineti intotdeauna.

18. Nu iti face griji in privinta banilor. Este un subiect delicat si se poate compara cu un mar al discordiei. Banii nasc problem de cele mai multe ori asa ca incercati sa lucrati in echipa pentru a castiga in aceasta batalie a banilor.

Citește și:

19. Invata sa ierti imediat. Concentreaza-te pe lucrurile importante si nu tine supararea cu zilele pentru ca nu se poate intampla nimic bun in astfel de cazuri. Iertarea inseamna libertate iar libertatea inseamna incredere si iubire.


20. Intotdeauna alege dragostea
. La final acesta este singurul sfat de care ai nevoie. Daca acesta este principalul lucru dupa care te ghidezi si care guverneaza in alegerile pe care le faci nu este nimic ce iti poate ameninta casnicia. Dragostea invinge intotdeauna.

foto prima pagina indragostiti sursa shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
17 Octombrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.