Setari Cookie-uri

Voalul miresei – idei si tendinte

Voalul ofera miresei feminitate, romantism, gingasie, puritate si mister.Lung sau surt, simplu sau dublu, voalul trebuie sa fie in armonie cu rochia si bine potrivit coafurii, accesoriilor de par si tipul fetei.

Voalul ofera miresei feminitate, romantism, gingasie, puritate si mister.Lung sau surt, simplu sau dublu, voalul trebuie sa fie in armonie cu rochia si bine potrivit coafurii, accesoriilor de par si tipul fetei.

Ca sa gasiti un voal frumos si sa il asortati intregii imagini de mireasa nu-i usor, insa noi va venim in ajutor cu cateva trucuri.

Prima decizie pe care trebuie sa o luati este cat de lung sa fie voalul. Aceasta alegere depinde foarte mult de rochia de mireasa pe care o aveti, iar ca sa nu faceti o alegere gresita este recomandat ca voalul sa il cumparati odata cu rochia. In felul acesta il puteti proba si veti fi relativ sigura de alegerea pe care o veti face. Spun relativa, caci inainte de a cumpara voalul trebuie sa mai stabiliti cateva detalii de care am sa va vorbesc mai jos.

Faorte important este de asemenea sa va hotarati ce accesorii de par veti purta, Aveti o gama larga din care puteti alege, de la tiare stralucitoare pentru un aspect de diva pana la accesoriile mai simple ori chiar flori decorative prinse in coafra. In functie de aceste accesorii de par veti hotara ce fel de voal doriti. Este bine ca la coafor, cand va veti duce sa faceti o proba, sa luati cu voi voalul si accesoriile de par.

Culoarea voalului nu trebuie neaparat sa fie aceeasi cu cea a rochiei, insa este obligatoriu ca cele doua culori sa se armonizeze perfect.

Inalt sau lasat pe spate? Nu uitati ca printre cele mai valoroase amintiri de la nunta se numara pozele. Daca vreti ca in poze sa vi se vada voalul este bine sa optati pentru cel supranumit fantana, care porneste porneste din varful capului si este destul de ridicat. In acelasi timp aceasta optiune va poate inalta putin in cazul in care sunteti mai scunde, dar aveti grija sa nu depasiti inaltimea mirelui. Voalurile prinse la spate sunt insa putin vizibile in poze.

Pentru un look romantic optati pentru voalurile cu mai multe straturi, cel mai obisnuit doua. In acest fel unul poate fi mai lung si altul mai scurt. In timpul receptiei puteti renunta la voalul mai lung daca vi se pare incomod si veti ramane cu cel scurt, astfel veti arata in continuare ca o mireasa adevarata, cu toate accesoriile.

Puteti sa va decorati voalul cu margelute, pietricele, broderie etc. Acestea pot fi de alta culoare decat cea a voalului. Important este sa tineti cont de modelul rochiei. Daca aceasta este prea incarcata, este bine sa optati pentru un voal simplu, daca rochia este mai simpla, va puteti impodobi voalul ori, din contra, pentru mai multa eleganta il puteti lasa simplu.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
21 Februarie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.