Setari Cookie-uri

Voalul miresei – idei si tendinte

Voalul ofera miresei feminitate, romantism, gingasie, puritate si mister.Lung sau surt, simplu sau dublu, voalul trebuie sa fie in armonie cu rochia si bine potrivit coafurii, accesoriilor de par si tipul fetei.

Ca tot vorbim de eleganta, desi de obicei materialul clasic pentru voal este talul, puteti alege materiale ca matase, satin pentru a va confectiona voalul.

Marginile voalului pot fi puse in valoare daca acesta prezinta o panglica fina ori daca sunt intoarse si usor valurite. Mai mult, puteti atasa o broderie sau o dantela fin lucrata si eleganta ori chiar puteti decora marginea acestuia cu margelute si pietricele.

Daca doriti sa purtati accesorii de par este bine sa nu va prindeti voalul de ele, caci atunci cand il veti scoate va trebui sa renuntati si la accesorii. Cel mai bine este sa prindeti voalul cu cativa clestisori de par discreti, care totodata va asigura ca nu va va fi stricata coafura odata cu scoaterea voalului.

Blusherul (acea parte a voalului care va acopera fata in prima parte a ceremoniei religioase) este bine sa fie de lungime mica, mai exact sa depaseasca putin inferior gatul astfel incat sa va acopere o parte din decolteu.

La moda este ca voalul sa nu mai fie clasic, ba chiar se opteaza din ce in ce mai des pentru voaluri gen mantilla, care incadreaza fin fata si prin broderiile lor confera gingasie si feminitate miresei.

Incercati ca, indiferent de voalul pe care il veti alege, acesta sa nu concureze cu intreaga voastra tinuta ci sa o completeze.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
21 Februarie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.