Setari Cookie-uri

Cum ajustezi rochia de mireasa

Indiferent daca va cumparati rochia de mireasa din magazin sau daca o faceti la comanda aceasta nu se va potrivi perfect pe corpul vostru, motiv pentru care va trebui sa sufere anumite modificari.

Indiferent daca va cumparati rochia de mireasa din magazin sau daca o faceti la comanda aceasta nu se va potrivi perfect pe corpul vostru, motiv pentru care va trebui sa sufere anumite modificari.

Daca veti cumpara rochia din magazin veti observa cu siguranta ca anumite linii nu se potrivesc cu cele ale corpului vostru, ca ati mai dori ceva in plus sau in minus etc. Daca va veti face rochia la comanda, aceasta nu va iesi perfect de prima data si va trebui sa mergeti la probe pentru ajustarea acesteia.

Indiferent de modul prin care va procurati rochia de mireasa este indicat sa faceti macar doua ajustari ale acesteia.

De ce facem ajustari rochiei de mireasa


Fiecare femeie are corpul diferit, anumite trasatri ce trebuie scoase in evidenta, forme unice ale acesteia. Astfel ca rochia de mireasa va trebui sa evidentieze tot ceea ce este frumos ca mireasa sa emane feminitate, sa fie frumoasa precum o printesa. Astfel pentru cele cu bustul generos si gatul lung se va pune accent pe decolteu si pe talie, cele cu trunchiul lung vor avea accentuat un cordon sau o panglica in jurul taliei, pentru miresele cu gatul lung se potrivesc de asemenea rochiile care urca la baza acestuia etc. Lungimea rochiei de mireasa poate fi de asemenea modificata in functie de inaltimea voastra si de pantofii pe care ii veti purta, pot fi aplicate pe rochie diverse elemente (perle, broderie, flori, panglici etc.), in functie de tema nuntii sau de dorintele voastre personale. Concluzionand, aveti libertatea de a va modifica rochia astfel incat sa cada perfect pe liniile corpului vostru si sa evidentieze toate trasaturile frumoase.

Daca veti dori sa cumparati rochia din magazin, incercati sa gasiti unul care va sigura si ajustarea rochiei de catre croitorul care a facut-o. Unii furnizori includ ajustarile rochiei in acelasi pret, altii cer sume in plus.

Cand se fac modificarile rochiei de mireasa?


Cand mergeti la cumparaturi si la proba pentru stabilirea ajustarilor rochiei de mireasa este indicat sa fie prezente mai multe «perechi» de ochi. Astfel luati cu voi persoane care considerati ca au gusturi apropiate, cateva prietene si eventual mama (de obicei diferenta de varsta aduce cu sine si diferente de gusturi, insa chiar daca va trebui sa suportati unele comentarii este un gest frumos sa va invitati si mama). Parerile celorlalte vor fi mai obicetive decat cele ale voastre cu privire la modul in care vi se potriveste rochia de mireasa. Daca nu sunteti superstitioase il puteti lua chiar pe mire sa isi spuna parerea.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
3 Aprilie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.