Setari Cookie-uri

Cum ajustezi rochia de mireasa

Indiferent daca va cumparati rochia de mireasa din magazin sau daca o faceti la comanda aceasta nu se va potrivi perfect pe corpul vostru, motiv pentru care va trebui sa sufere anumite modificari.

Va trebui sa cumparati inaintea probei in care veti stabili ajustarile rochiei pantofii si lenjeria intima si de asemenea sa aveti deja achizitionate dessous-urile pe care le vei purta in ziua nuntii. Rochia de mireasa va fi modificata numai pe sutienul pe care il veti purta in ziua nuntii iar lungimea acesteia stabilita dupa achizitionarea pantofilor.

Cand se face prima proba?


Prima proba in care se vor stabili modificarile pe care trebuie sa le suporte rochia de mireasa este indicat sa se faca in general cu o luna si jumatate inainte de nunta. Dupa ce ati stabilit ce trebuie lungit, scurtat, inlaturat si adaugat veti astepta ca modificarile sa fie gata.

Cand mergeti la a doua proba?


La a doua proba este indicat sa mergeti cu o luna inaintea nuntii si veti stabili cat de bine au fost facute primele modificari, cum vi se potriveste rochia deja ajustata si de asemenea veti hotari daca ramane asa ori mai trebuie modificat ceva. Si la aceasta proba veti purta toate elementele vestimentare destinate pentru ziua nuntii (pantofi, sutien etc).

O ultima proba…


O ultima proba se va face cu doua saptamani inainte de nunta mai ales daca ati urmat o anumita dieta si greutatea voastra s-a modificat. Va trebui sa va urmariti atent in oglinda si sa sesizati fiecare detaliu, caci este ultima data cand mai puteti schimba ceva.

Dupa aceasta ultima proba va trebui sa aduceti rochia acasa, fie o veti aduce voi fie va fi livrata. Trebuie sa va interesati in legatura cu modul in care trebuie pastrata, cum se curata in caz ca o veti murdari, cum se calca si veti cere orice alt detaliu cu privire la modul in care trebuie sa va aranjati rochia pe dumneavoastra.

Sa aveti o nunta superba si sa fiti cele mai frumoase mirese!
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
3 Aprilie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.