Setari Cookie-uri

5 probleme cruciale in relatia de cuplu

Problemele care distrug orice cuplu.

Se poate spune ca fiecare cuplu are problemele lui si ca depinde de cei doi parteneri daca reusesc sa si le rezolve sau nu.

Cine spune ca nu are nicio problema in cuplu si ca relatia merge ca unsa, ori minte, ori relatia nu este una sanatoasa. Chiar si specialistii sustin ca nu este normal sa nu existe conflicte intr-un cuplu. Daca exista astfel de relatii, ele nu vor duce nicaieri si se vor destramana inainte sa inceapa sa devina ceva serios.

Desigur ca exista si cupluri in care pare sa curga lapte si miere, dar niciodata nu vei sti cu adevarat ce se ascunde sub aceasta masca si ce probleme intampina ele de fapt.

foto cuplu nefericit sursa shutterstock

Comunicarea

Inamicul numarul unul al relatiilor, si totodata cea mai grava gresala este Lipsa Comunicarii. De aici porneste totul. De la ceea ce va spuneti, de la ceea ce povestiti si cat de mult ii permiteti partenerului sa va cunoasca prin prisma conversatiilor pe care le aveti.

Citește și:

Daca observati ca lucrurile nu mai sunt la fel ca inainte, ca discutiile voastre nu ies din aria "ce ai mai facut azi?", incercati sa lucrati un pic la partea de comunicare, sa vedeti impreuna unde greseste fiecare si ce puteti face pentru a repara asta.

Formulati cateva reguli care va vor ajuta sa purtati discutii decente fara a degenera in certuri de proportii. Nu interveniti unul peste celalalt si ascultati ce are fiecare de spus. Incercati sa gasiti o cale de mijloc in care fiecare dintre voi sa aiba de castigat, si fiecare dintre voi sa fie impacat si multumit.

Comunicarea este cheia unei relatii fericite si de durata pentru ca prin comunicare reusiti sa rezolvati toate micile neajunsuri astfel incat sa nu ajungeti la certuri colosale.

Vizionare placuta


Kudika
4 Iulie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.