Setari Cookie-uri

5 probleme cruciale in relatia de cuplu

Problemele care distrug orice cuplu.

Timpul petrecut impreuna

Te concentrezi pe cariera pentru ca vrei sa ajungi o femeie de succes, iti place atat de mult ceea ce faci incat uiti sa mai pleci de la birou, sau cand ajungi acasa tot la munca iti este gandul.

El alearga toata ziua si este obosit. Ajunge acasa, face un dus, vorbiti cateva minute (timp in care nu reusiti sa va spuneti decat cu v-a fost ziua si ce a mai facut idiotul de colg pe care nu il suportati) si apoi adoarme.

Toate astea restrang timpul dedicat voua, timpul pe care trebuie sa il petreceti impreuna pentru ca pana la urma sunteti un cuplu si aveti nevoie de momentele voastre. Daca sunteti la inceput, aveti de voie sa va cunoasteti cat mai bine si asta nu puteti realiza decat daca petreceti cat mai mult timp impreuna. Daca sunteti impreuna de cativa ani, aveti iarasi nevoie unul de celalat pentru ca asa v-ati obisnuit, si tot asa.

Citește și:

Cum o da-i nu-i bine si se ajunge la o adevarata problema de cuplu.
Pentru a combate asta, incercati sa va rezervati weekend-ul doar pentru voi si sa petreceti cel putin o ora sau doua impreuna in fiecare zi. Va fi o binecuvantare pentru voi si pentru relatia voastra pentru ca se va consolida din ce in ce mai mult.

Nu incerca sa il schimbi

Una dintre cele mai mari greseli, in general vorbind, este incercarea de a schimba pe cineva. Nimeni, niciodata, nu se va schimba doar de dragul cuiva, si asta o pot spune si din proprie experienta.

Daca este ceva la partenerul tau care nu iti place, nu ii spune ca trebuie sa schimbe lucrul respectiv si punct. Incepe prin a-I aduce la cunostiinta ce te deranjeaza si faptul ca ai aprecia daca ar incerca sa nu mai faca lucrurile respective. El va lua asta ca pe un sfat, va intelege exact ceea ce tu ii comunici si pe parcurs va incerca sa ia masuri.

Citește și:

Nu il pune la zid, nu arunca cu tunete si fulgere deasupra lui, si nu ii reprosa absolut orice. Incearca sa gasesti un ton potrivit si o modalitate calma prin care sa ii spui ca ceva nu e ok.

Stiu ca ai vrea ca el sa isi dea seama de anumite lucruri, ca tu ii trimiti tot felul de semnale si ii dai de inteles ca ceva te deranjeaza, dar se intampla deseori ca el sa nu inteleaga, pentru ca al lui creieras nu functioneaza ca al unei femei, si niciodata nu va acorda atat de mare importanta unui mesaj de “noapte buna” precum ii acorzi tu.

foto prima pagina portet de cuplu nervos

Vizionare placuta


Kudika
4 Iulie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.