Setari Cookie-uri

5 probleme cruciale in relatia de cuplu

Problemele care distrug orice cuplu.

Sexul

In cuplurile care sunt impreuna de cativa ani de zile se poate instala foarte usor monotonia in ceea ce proveste viata sexuala. Ati experimentat orice era de experimentat? Nu prea cred. Sigur esti un pic reticenta cand vine vorba de jocuri sexuale, cele mai trasnite jucarii sau cele mai ascunse fantezii.

Cuplurile au tendinta de a crea un anumit ritual al partidelor de sex pe care ajung la un moment dat sa il respecte cu sfintenie si sa nu faca nimic ce ar putea fi in afara ritualului. Nimic mai gresit. Diversitatea este obligatorie pentru o viata sexuala sanatoasa si pentru o relatie de cuplu complexa.

Lasa frau liber imaginatiei si vei trai senzatii nebanuite. Vorbeste cu partenerul tau deschis, spune-I ce ai vrea sa incercati si intreaba-l ce i-ar placea si lui sa faceti astfel incat sa condimentati un pic relatia, sa reaprindeti focul pasiunii.

Citește și:

Ia initiativa si nu mai astepta sa faca el mereu primul pas. Barbatii apreciaza femeile curajoase si deschise care sunt dispuse sa incerce orice cu partenerul lor.

Banii

"Banul este ochiul dracului" si asta o stie toata lumea. Relatii de prietenie, de rudenie, chiar si relatiile de cuplu se destrama din cauza banilor. Daca sunt prea putini nu ajung, si daca sunt prea multi…ei bine…niciodata nu sunt prea multi.

Daca tu faci mai multi bani decat el, se trezeste orgoliul de barbat si incep frustrarile. Doar el e capul familiei si el trebuie sa sustina din punct de vedere financiar. Daca ii mai si arunci cate o glumita pe tema asta, cu siguranta se va simti umilit si dominat, lucru nu prea agreat de niciun reprezentat al sexului tare.

Daca el face mai multi bani decat tine, iar tie nu iti ajung cei pe care ii ai, e posibil sa te simti stanjenita daca vei fi nevoita sa ii ceri vreodata pentru programarea la salonul de cosmetica sau pentru super fustita pe care ai vazut-o in vitrina unui magazin si la care ti-a ramas gandul.

Citește și:

Nu ezita niciodata sa ii ceri ajutorul. Se va simti mandru ca isi poate face iubita fericita, ca tu te poti baza pe el, ca te poate ajuta chiar si din acest punct de vedere.

Incercati sa fiti cumpatati cu banii pentru cheltuielile casei. Platiti mai intai facturile, ca mai apoi sa va puteti distra fara nicio grija.

Vizionare placuta


Kudika
4 Iulie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.