Setari Cookie-uri

10 pentru mirese

Cum ziua nuntii este una speciala si unica pentru fiecare femeie, ca mireasa trebuie sa stralucesti si sa fii mereu in centrul atentiei tuturor. Nu numai rochia, buchetul de flori, voalul si accesoriile sunt cele mai importante lucruri pentru a fi regina zilei, ci si imaginea ta, a persoanei care le poarta.

Cum ziua nuntii este una speciala si unica pentru fiecare femeie, ca mireasa trebuie sa stralucesti si sa fii mereu in centrul atentiei tuturor. Nu numai rochia, buchetul de flori, voalul si accesoriile sunt cele mai importante lucruri pentru a fi regina zilei, ci si imaginea ta, a persoanei care le poarta.

Pnetru o mireasa de nota zece am propus cateva idei mai jos.

1. Ofera-i parului tau nuanta la care visezi. Nu totul trebuie sa fie natural cand esti mireasa. In primul rand trebuie sa arati traznet si asta necesita sa faci tot poisibilil. Parul trebuie sa aiba o culoare care sa fie in armonie atat cu tenul tau, cu ochii cat si cu nuanta rochiei de mireasa. Odata aleasa culoarea, este indicat sa nu te vopsesti in apropierea nuntii, ci macar cu o saptamana inainte, pentru ca un par vopsit arata cel mai bine dupa minim o saptamana de la momentul vopsirii.

2. Ce coafura alegi? Nu e important sa fie o coafura frumoasa, ci sa iti stea tie frumos cu ea. Mai exact alege ceea ce ti se potriveste in functie de trasaturile tale personale (tipul fetei, constitutie, personalitate etc.). Te poti inspira de pe internet, rasfoind reviste in domeniu ori consultand un stilist. Pentru a nu avea o surpriza neplacuta inainte de nunta, este indicat sa incerci mai multe coafuri cu ceva timp inainte de emotionantul eveniment (pentru a nu-ti deteriora parul inainte de nunta). In felul acesta te vei convinge ca alegerea pe care ai facut-o este una buna.

3. Cele mai fine picioare! Aruncatul jarterei si prima noapte a mirilor sunt de asemenea momente de neuitat. Programeaza-te la salon cu o zi sau doua inainte de nunta pentru a te epila. Este bine sa apelezi la metodele si produsele care nu iti produc iritatii. Oricum, daca acestea apar, mai ai timp la dispozitie sa le faci sa dispara.

4. Ingrijeste-ti pielea! Aspectul acesteia este esential. Fara riduri, zone uscate, deshidratate sau cu aspect imbatranit. Cum “porcul nu se ingrasa in ajun” folosirea cremelor si a tratamentelor pentru piele nu se vor face in ultimele zile. Procura-ti zilnic timp pentru ingrijirea ta. Insista cu cremele si lotiunile de corp pe zonele fiziologic mai uscate si mai ingrosate ale pielii: palme, coturi, genunghi, glezne, calcaie etc. Daca tot vorbim de ingrijire si intretinere nu ar trebui sa scoatem din ecuatie parul. Ca acesta sa arate sanatos si sa straluceasca are nevoie de ingrijire. Pentru asta foloseste un sampon si un balsam potrivit tipului tau de par, masti pentru par si diverse tratamente. Nu il peria niciodata agresiv, caci astfel se vor rupe fire de par si acestea, ramase mai scurte, vor deveni “rebele”. Cea mai buna perie pentru par este aceea din fire naturale combinate cu fire sintetice. De asemenea tenul trebuie ingrijit zilnic cu produse adecvate in conformitate cu tipul acestuia.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
8 Ianuarie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.