Setari Cookie-uri

10 pentru mirese

Cum ziua nuntii este una speciala si unica pentru fiecare femeie, ca mireasa trebuie sa stralucesti si sa fii mereu in centrul atentiei tuturor. Nu numai rochia, buchetul de flori, voalul si accesoriile sunt cele mai importante lucruri pentru a fi regina zilei, ci si imaginea ta, a persoanei care le poarta.

9. Talie de viespe! Ei bine, multe ne confruntam cu problema kilogramelor in plus. Multe diete vorbesc despre rezultate excelente, nu contest ca nu ar fi asa, insa mai mereu nu respectam intocmai un regim sau il alegem gresit. Cel mai indicat pentru a avea rezultate garantate este sa consulti un nutritionist cu cateva luni inaintea nuntii sau poate chiar mai mult. Acesta iti va face un regim personalizat si te va sustine si psihologic, caci de cele mai multe ori nu regimul este de vina, ci conportamentul nostru alimentar (mancatul in fata televizorului, mese rare, pofta pentru dulciuri etc.).

10. Energizeaza-te! Ziua nuntii va fi plina de agitatie, emotii, distractie, iar toate acestea te pot epuiza. De aceea in ultima saptamana trebuie sa dormi bine si sa ai grija de sanatatea ta. Ia vitamine, minerale, mananca multe fructe si legume si bea suficiente lichide.

Un articol de Iulia D.


Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
8 Ianuarie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.