Setari Cookie-uri

10 pentru mirese

Cum ziua nuntii este una speciala si unica pentru fiecare femeie, ca mireasa trebuie sa stralucesti si sa fii mereu in centrul atentiei tuturor. Nu numai rochia, buchetul de flori, voalul si accesoriile sunt cele mai importante lucruri pentru a fi regina zilei, ci si imaginea ta, a persoanei care le poarta.

5. Maini de printesa! Manutele gingase si feminine care tin buchetul, strang mainile invitatilor ori taie tortul vor fi in aprecierea tutror. Pentru acestea e necesara o manichiura impecabila. Daca unghiutele iti sunt fragile, poti folosi unghiile false. Atentie la oja pe care o vei folosi, aceasta trebuie sa fie in armonie cu rochia, buchetul si intreaga ta tinuta. O piele ingrijita pentru atingeri fine este obligatorie. Atentie brunetelor, puful de pe manute trebuie indepartat.

6. Vorbeste din priviri! Ameteste-l pe mire cu privirea ta plina de bucurie si dragoste. Un aspect minunat al cohilor il poti obtine din machiaj. Nu numai fardurile evidentiaza ochii, ci si genele. Bine rimelate, acestea pot arata superb daca sunt lungi, fie ca sunt asa naturale ori... false! Mergi la un salon de frumusete si cere sfatul unor persoane avizate care iti pot da infirmatii utile cu privire la metodele prin care poti obtine gene lungi. Daca vrei ca genele tale sa fie si intoarse, poti folosi un tratament permanent.

7. Rochie de mireasa scurta ori cu decolteu? Ca sa ai picioare atragatoare trebuie eliminata celulita (daca exista). Asa ca e indicat sa incepi din timp tratamente de reducere a celulitei, masaje si ceva exercitii fizice. Cat despre decolteu, o piele ferma si un bust frumos se pot obtine cu crème si tratamente special produse pentru aceasta zona a corpului. Exista metode naturiste pentru eliminarea celulitei si tonifierea bustului, cum sunt spre exemplu extractele de iedera.

8. Piele... bronzata? Vara nu ar fi o problema in acest sens (cu conditia sa nu ai arsuri), insa daca nunta are loc in sezonul rece si vrei un bronz frumos apeleaza la solar. Mergi din timp si afla cate sedinte sunt necesare pentru a obtine nuanta pe care o doresti. Nu cred ca ar fi cazul sa folosesti lotiuni bronzante decat daca ai mai incercat si ai un produs preferat, caci altfel poti avea surprize neplacute si destul de greu de reparat.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
8 Ianuarie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.