Setari Cookie-uri

10 secrete pentru machiajul de mireasa

Seducatoare, stralucitoare, feminina, inocenta si plina de veselie: toate acestea trebuie sa inspire o mireasa. Atunci cand te pregatesti de nunta, nici un detaliu nu trebuie uitat si acum, macar o data in viata, ar trebui sa fii dispusa a face orice pentru frumusete.

3. O regula spune ca se aplica intai fondul de ten si, daca este cazul, se aplica apoi si putina pudra. Ei bine, daca fata voastra are porozitati si mici denivelari, atunci aplicati intai pudra si apoi fondul de ten.

4. Ca tot vorbim de pudra, o puteti aplica si pe buze inaintea aplicarii rujului. Astfel acesta va avea aderenta si va ramane mai mult timp pe buze.

5. Creionul va face buzele perfecte. Aveti una din buze sau ambele mai subtiri decat le-ati dori? Luati un creion apropiat culorii buzelor voastre si trageti un contur ce il depaseste pe cel natural. Incercati mai multe forme de contur pana il gasiti pe cel cu care va sta cel mai bine. Mai apoi aplicati un strugurel si peste un ruj, eventual lichid. Trageti cu grija conturul cu pensula rujului peste cel de creion. Veti obtine buze de invidiat.

6. Baza machiajului este mai rezistenta daca tenul prezinta o aderenta mai mare. Pentru a obtine acest efect, aplicati pe fata comprese cu apa minerala. Acest truc este util mai ales pentru ziua nuntii, cand machiajul trebuie sa reziste ore in sir.

Citește și:

7. Vreti ca ochii vostri sa para mai mari? Atunci aplicati pe fanta de contact al pleoapelor un contur cu un creion alb sau crem deschis. Acest truc confera ochilor o luminozitate deosebita.

8. Aveti gene lungi, dar nu reusiti sa le creati un volum adecvat si o curbare de invidiat? Inainte de a aplica rimelul curbati-va genele cu un aparat special. Mai apoi aplicati rimelul de la baza genelor, nu rimelati doar varful acestora. Rimelul aplicat inca de la baza genelor le va stabiliza si le va mentine forma obtinuta cu aparatul de curbare a genelor. Aplicati un al doilea strat de rimel cand primul strat este aproape uscat, astfel veti obtine un volum ca in reviste. Daca totusi genele de la coltul ochiului nu sunt suficient de lungi nu va sfiiti sa apelati la genele false. O data in viata sunteti mirese!

Vizionare placuta


Kudika
17 Aprilie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.