Setari Cookie-uri

10 secrete pentru machiajul de mireasa

Seducatoare, stralucitoare, feminina, inocenta si plina de veselie: toate acestea trebuie sa inspire o mireasa. Atunci cand te pregatesti de nunta, nici un detaliu nu trebuie uitat si acum, macar o data in viata, ar trebui sa fii dispusa a face orice pentru frumusete.

9. Rimelurile sunt disponibile in mai multe culori. Este posibil ca, daca sunteti blonde si cu un ten foarte deschis, negrul genelor sa nu va avantajeze. In aceasta situatie puteti opta pentru un maro-inchis. Daca nu sunteti sigure de culoarea rimelului care vi se potriveste, atunci incercati mai multe culori. Le puteti chiar combina, spre exemplu un rimel maro-inchis (sau albastru, verde etc.) il puteti aplica pe toate genele, iar la coltul exterior al ochiului sa folositi un rimel negru.

10. Forma sprancenelor este foarte importanta. O arcada lunga este potrivita mireselor cu fata ingusta sau ovala, insa cele cu fata rotunda ar trebui sa opteze pentru sprancene mai scurte si buze mai groase (ideea este ca liniile orizontale sa fie reduse). Sprancenele groase nu se potrivesc unei mirese, care trebuie sa fie o printesa, feminina si delicata. Nici cele foarte subtiri, caci isi pierd din evidentiere si creeaza un look artificial.

Citește și:

Sper sa tineti cont de sfaturile noastre si sa va fie utile. Nu ezitati sa incercati orice truc de machiaj, caci astfel aveti sanse mai mari de a descoperi machiajul care va avantajeaza cel mai mult.

Vizionare placuta


Kudika
17 Aprilie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.