Setari Cookie-uri

Pedichiura potrivita unei mirese

Daca te-ai asigurat ca manichiura in ziua nuntii sa aiba un aspect impecabil trebuie sa acorzi aceeasi atentie si pedichiurii. Chiar daca vei purta un pantof care nu este decupat in fata, niciodata nu stii ce curs vor lua lucrurile.

Aplicarea culorilor

Dupa ce pasii de mai sus au fost urmati se sterg unghiile cu acetona pentru inlaturarea stratului de crema care a ramas neabsorbit si se aplica o baza de lac protectoare si cu vitamine. Aceasta protejeaza atat impotriva exfolierii cat si impotriva uscarii si ruperii unghiilor. In continuare aplicati un strat de lac, acesta netezind ultimele denivelari ale unghiei astfel incat suprafata ojei aplicate ulterior sa aiba aspectul unei sticle. Se aplica deci oja in culoarea dorita (cea mai indicata pedichiura pentru mirese este cea frantuzeasca) intotdeauna in strat dublu.

Unghiile dumneavoastra vor avea un aspect perfect, frumos si ingrijit. Nu mizati pe ideea ca picioarele miresei nu se vor vedea datorita rochiei, acestea se vad intotdeauna cand frumoasa printesa merge, cand danseaza, la aruncarea jartierei etc. Acordati deci atentia cuvenita pedichiurii.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
1 Iulie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.