Setari Cookie-uri

Mastile naturale rasfatul tenului miresei

Fiecare ten are caracteristicile si problemele sale, astfel ca ingrijirea trebuie individualizata. Insa indiferent de necesitatile tenului fiecarei mirese exista un principiu universal: tratamentele sa fie cat mai putin toxice. Tocmai de aceea am optat pentru ingrijirea naturala a tenului, propunandu-va cateva masti foarte apreciate de cele care le-au folosit.

Dupa ce ati frecat tenul cu malai si tifon pentru a indeparta celulele uscate, moarte de la suprafata epidermei tamponati fata cu un disc de vata imbibat in ulei de masline sau ulei de ricin. Acestea, pe langa efectul lor intens hidratant, stimuleaza regenerarea celulelor epidermice, echilibreaza secretia de sebum a glandelor de la nivelul tenului si previne aparitia ridurilor.

Masti naturale cu fructe

Dintre cele mai cunoscute fructe folosite pentru ten putem da exemplu lamaia. Efectele acesteia sunt de curatare, de scadere a secretiei de sebum, de inlaturare a petelor maronii, a pistruilor si de tonificare. Mai este folosita pentru inlaturarea punctelor negre.

Vizionare placuta


Kudika
18 Septembrie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.