Setari Cookie-uri

Trucuri de infrumusetare pentru ziua nuntii

Cu ajutorul catorva trucuri simple poti avea un look impecabil in ziua nuntii, iar invitatii tai vor vedea asta. Trateaza problema din interior catre exterior pentru ca erzultatele sa fie complete si vizibile.

In sfarsit esti mireasa si trebuie sa ai un look impecabil in ziua nuntii. Parul trebuie sa fie aranjat intr-un mod cat mai deosebit, machiajul trebuie sa fie spectaculos, rochia impresionanta, iar tinuta per total spectaculoasa.

Este ziua pe care o asteptai de mult si la care visezi inca din copilarie. Cu siguranta te imaginai intr-o rochie alba de printesa, cu parul prins, un voal lung si iubitul tau asteptandu-te nerabdator la altar.
Iata cateva trucuri de care sa tii cont pentru a arata fabulos in ziua nuntii:

1. Ingrijirea corpului

Ingrijirea corporala trebuie sa porneasca din interior si anume de la alimentatie, sport si apoi ne ocupam de exterior prin hidratare si diverse tratamente corporale. Ai grija la alimentatie cu cateva luni inainte de ziua nuntii pentru ca este posibil sa fii tentata sa manaci mai mult decat este necesar din cauza stresului.

Citește și:

Daca ai pus alimentatia la punct si ti-ai promis ca nu vei manca sub influenta stresului este timpul sa te gandesti si la activitatea fizica. O sa ai ceva de alergat cu pregatirile pentru nunta dar asta nu este suficient. Poti sa incepi sa faci cateva exercitii usoare si sa ajungi la un ritm mai accelerat si constant al miscarii. Sportul intotdeauna te va ajuta atat la aspectul fizic, cat cel mai important, la starea sanatatii tale.

Acum ca ai inceput sa faci si sport poti sa te relaxezi la diferite tratamente corporale, masaje anticelulitice (daca este cazul), masaje de relaxare, de tonifiere etc. Ai voie sa te rastefi cat vrei.

2. Ingrijirea tenului

Aici ai nevoie de cativa pasi foarte simpli pe care ii poti urma la tine acasa daca tii cont de ceea ce ti-am spus mai sus. Ai grija ca in fiecare dimineata si seara sa te demachiezi, sa te speli bine pe fata, sa hidratezi cu o lotiune tonica si cu o crema hidratanta.

Citește și:

O data sau de doua ori pe saptamana poti sa mai aplici cate o masca naturala facuta in casa pentru a nu avea surprize din partea celor pe care le gasesti in comert. De asemenea poti apela si la tratamentele cosmetice realizate la salon si la masajele faciale care iti sporesc circulatia periferica a tenului si ii redau acestuia elasticitatea.

3. Ingirjirea mainilor

Mainile vor fi in centrul atentiei in ziua nuntii asa ca trebuie sa ai grija si de ele pe parcursul pregatirilor. Dimineata si seara apeleaza la o crema puternic hidratanta si nu uita sa ai tot timpul manichiura impecabila. In saloanele de infrumusetare gasesti tratamente cu parafina care sunt rasfatul suprem pentru maini catifelate. Pentru ziua nuntii cel mai bine ar fi sa optezi pentru o manichiura simpla sau french.

Citeste pe Kudika:

De unde stii ca este CEL ALES: Sfaturi de la femeile maritate

Citește și:

Trenduri in nuntile tematice ale noului an

Regulile logodnei: Cum sa supravietuiesti planurilor pentru ziua nuntii

Rezolutiile noului an pentru o casnicie mai fericita

Cele mai spectaculoase 5 nunti ale anului 2013

5 Locatii de vis pentru luna de miere

Sursa foto interior si prima pagina: Shuttersock

Vizionare placuta


Kudika
21 Ianuarie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.