Setari Cookie-uri

Trenduri in nuntile tematice ale noului an

Noile tendinte in tematicile nuntilor anului 2014 sunt unele idntre cele mai spectaculoase. De la pasari, fluturi si alte lucruri gingase si romantice, la dramatic, gotic si neobisnuit.

In ultimul timp nuntile tematice au luat amploare si le regasim din ce in ce mai des chiar si in nuntile romanesti.

Pana acum au fost in topul preferintelor nuntile cu tematica vintage, retro sau nuntile pe plaja. Pentru noul an tendintele s-au schimbat asa ca avem si cateva surprize pentru viitoarele miresici care anul acesta vor avea parte de unele dintre cele mai frumoase momente din viata lor de pana acum.
In anul 2013 nuntile aveau tendinte romantice iar tematicile se invarteau in acest cerc bine definit. Erau tematici relaxante si destul de usor de reprodus. Anul 2014 aduce un aer mult mai elegant si sofisticat care ne determina sa ne straduim mai mult si sa ne organizam nuntile cu mult mai mult bun gust.

Cele mai intalnite tendinte pentru nuntile acestui an sunt urmatoarele:

Nunta Fluturilor

foto mireasa care tine un fluture in mana sursa shutterstock

Citește și:

Fluturii sunt cunoscuti ca fiind unele dintre cele mai gingase si mai sensibile insecte. De asemenea ei simbolizeaza libertate si independenta, dar si emotie si romantism. Anul acesta ai putea sa iti alegi tema fluturilor pentru nunta ta.
Nici nu este foarte greu sa urmaresti aceasta tematica. Cu ajutorul invitatiilor care sa contina imaginea unor fluturi indragostiti, marturiile de asemenea pot fi reprezentate de fluturi, tortul poate avea elemente care sa aduca aminte de aceasta tema, iar rochia ta poate fi usor accesorizata in acest mod.
Asa cum se obisnuieste in ultimul timp dupa cununia religioasa se elibereaza cativa porumbei de catre miri si de catre nasi. Pentru ca tema nuntii tale este una mai speciala, poti apela la o multime de fluturi pe care sa ii eliberezi dintr-o colivie superba in momentul in care iesi din biserica.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
14 Ianuarie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.