Setari Cookie-uri

Zagreb, un oras cu farmec de Sarbatori

Ai nunta iarna? Te-ai gandit vreodata la Zagreb ca destinatie pentru luna ta de miere?

Orasul Nou sau Noul Zagreb este cetatea zgarie-norilor. Aici, modernismul a atins punctele cele mai inalte, iar tumultul vietii are un ritm grabit, specific oraselor mari. In Noul Zagreb se afla cele mai importate centre comerciale. Astfel, croatii se mandresc cu cateva malluri ieftine care golesc buzunarele turistilor.

Distractii alternative

Daca ajungi in Zagreb, nu rata Gradinile Botanice si nici cluburile de noapte. Resaturantele croate sunt recunoscute ca fiind o atractie importanta datorita bucatariei bogate si diversificate. Dar cel mai important lucru este sa nu subestimezi valoarea plimbarilor linistite pe malurile Savei sau pe aleile care imprejmuiesc Lacul Jarun - situat in partea centrala a orasului. Ratacirea pe stradutele intortocheate ale Orasului Vechi este recomandata. Arhitectura clasica, neobaroca si baroca a Orasului de Jos te va surprinde si ea intr-un mod cat se poate de placut.

Oferte de Sarbatori

Zagreb nu este o destinatie cu pretentii. In perioada Sarbatorilor poti achizitiona cu usurinta un pachet de servicii la un pret de 400, 500 de euro. Daca iti planifici vacanta pe cont propriu, ai nevoie de un sofer bun – distanta Bucuresti-Zagreb este de peste 1000 de kilometri - sau de multa rabdare, daca preferi trenul sau autocarul. In mod clar insa iti poti reduce costurile.

O noapte la un hotel de patru stele in Zagreb costa in jur de 70 de euro. Daca achizionezi un sejur de 4 nopti in perioada Sarbatorilor, agentia de turism iti va asigura atat cazare, cat si transportul cu autocarul. Mai multe detalii aici.

O oferta care include si vizitarea Zagrebului, dar si a altor atractii ale Croatiei, costa in jur de 500 de euro, in conditiile in care cazarea se face la un hotel de trei stele. Mai multe detalii aici.

Sursa: Lazy.ro
Citeste si alte articole asemanatoare pe Lazy:

Ultima strigare pentru Revelion


Cele mai romantice destinatii de iarna ale Europei

Cauti un Revelion ieftin?
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
4 Decembrie 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.