Setari Cookie-uri

Cuba: energie, libertate, fantezie

Tara dominata de brandurile puternice ale lui Fidel Castro si Che Guevara se afla intre extreme. Libertate si traditie. Nou si vechi. Revolta si obedienta. Rom si lapte de cocos. Si palate, monumente, catedrale aflate pe lista Patrimoniului Mondial UNESCO. Un paradis tropical, ametitor de socant, tonic si revigorant. Recomandat in special cuplurilor tinere dornice de contraste si libertate.

Este recomandat sa aveti toti banii schimbati in dolari americani. Cubanezii nu negociaza decat arareori in alta valuta. Daca va hotarati sa faceti cumparaturi si va atrag trabucurile – renumitele havane cubaneze lucrate manual - va sfatuim sa le achizitionati din magazine specializate. Veti fi asaltati de tricouri sau postere cu Che Guevara sau cu Hamingway. Suvenirurile realizate manual sunt, de asemenea, exceptionale. Cutiile de tigari, romul si cafeaua ar fi alte mici investitii demne de luat in seama. Daca ajungeti in Cuba nu ocoliti statiunile de la marea Caraibelor. Plajele salbatice, spiritul si atmosfera de libertate totala, luxul si posibilitatile de agrement sunt doar cateva dintre atuurile acestei destinatii.

Daca inca nu v-ati hotarat unde va veti petrece Revelionul, Cuba poate fi cea mai buna alegere. Veti gasi oferte variate si destul de tentante. Un sejur de sapte zile in perioada Sarbatorilor va va costa putin peste 2000 de euro. Pachetul include cinci nopti petrecute intr-o statiune la malul marii si doua nopti la un hotel in Havana. Mai multe detalii despre aceasta oferta gasiti aici.

Sursa: Lazy.ro

Citeste si alte articole asemanatoare pe Lazy:

Iordania - tara de vis

Cele mai renumite Piete de Craciun

Dublin by day, Temple Bar by night
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
20 Decembrie 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.