Setari Cookie-uri

Luna de miere in tara zambetului si a libertatii

Thailanda este tara zambetului. Si pentru ca thai inseamna liber, regatul din Sud estul Asiei a devenit taramul relaxarii, al linistii, un fel de refugiu al turistului modern. O tara in care turismul reprezinta o prioritate si in care autoritatile se implica pentru a crea, dar si pentru a mentine un cadru stabil, primitor, feeric. O tara cu care natura a fost generoasa, istoria iertatoare, iar turistii mereu recunoscatori. O tara cu traditii vechi si cu oameni tineri. Cu clima calda si preturi mici. O alta lume, in care merita sa te ratacesti. Macar pentru cateva zile. Iar daca inca eziti, trebuie sa stii ca noiembrie, decembrie si ianuarie sunt lunile perfecte pentru un sejur aici. Te asteapta 20, 25 de grade Celsius, servicii impecabile, preturi mici si multe lucruri de vazut si de facut.

Un sejur de 14 zile in perioada noiembrie - 24 decembrie pe coasta de sud a Thailandei va va costa in jur de 1400 de euro daca apelati la o agentie de turism. Oferta include cazarea la un hotel de 4 stele din Phuket, trei mese pe zi, biletul de avion dus-intors, precum si transferurile de la aeroport la hotel. Nu sunt incluse excursiile optionale si nici asigurarile medicale.

O oferta pentru Revelion in Bankok costa putin peste 1300 de euro si include 12 nopti de cazare la un hotel de patru stele. In pret intra biletul de avion, cazarea, cele trei mese pe zi, biletele de intrare la obiectivele turistice incluse in program, precum si transferurile necesare. Nu sunt incluse taxele de aeroport (inca 200 de euro), asigurarea medicala (20 de euro) si taxa de viza pentru Thailanda (aproximativ 25 de euro).

Sursa: lazy.ro

Citeste articole asemanatoare pe lazy.ro:

Transforma-ti fiecare weekend in vacanta

Ispitele Amsterdamului

Vacanta de Paste: alege cea mai buna varianta!
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
13 Martie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.