Setari Cookie-uri

Petrece luna de miere in Madagascar

Acum 200 de milioane de ani Madagascarul, aceasta insula de dimensiuni generoase, era parte a Gondwana unicul bloc continental sudic. In urma cu 100 de milioane de ani Madagascarul s-a despartit de Africa si s-a stabilit la 400 de kilometri sud-est de tarmul continentului negru. Aceasta insula spectaculoasa este in prezent una dintre cele mai mari ale planetei (locul 4) si reprezinta pentru multi un continent in miniatura. Din punct de vedere turistic Madagascarul poate fi comparat doar cu fascinantele insule Galapagos. Aceasta limba de pamant din Oceanul Indian (care are o suprafata dubla fata de cea a Romaniei) este o destinatie exclusivista, extrem de tentanta si incredibil de provocatoare.

Dintre Parcurile Nationale merita mentionate: Parcul National Isalo, Parcul National Mantadia, Tany Meva si Parcul National Ranomafana.

Recomandari: Madagascarul nu este o tara accesibila – nici ca pret nici ca distante. Exista curse aeriene directe din Franta dar preturile unui sejur depasesc lejer 2000 de euro. Chiar si asa, inainte de a pleca la drum este recomandata o documentare detaliata si riguroasa precum si rezervari sau contacte stabilite din timp. Cea mai buna perioada pentru vizitarea acestei tari este din aprilie pana in noiembrie – in restul anului se instaleaza sezonul umed – cu multe furtuni si ploi.

Preturi si oferte

Baza hoteliera in Madagascar este una destul de diversa si completa. Cazare puteti gasi la preturi rezonabile – de la 50, 60 de euro pe noapte, de persoana la hoteluri sau lodgeuri de trei stele. Mai multe detalii gasiti aici.

Citește și:

In schimb nu exista curse directe, cel putin nu deocamdata, din Romania catre Madagascar. Singurele posibilitati sunt cu escala in Franta iar biletul dus-intors depaseste 1500 de euro.

Sursa: Lazy.ro

Citeste articole asemanatoare pe Lazy:

In jurul lumii: festivaluri si obiceiuri traznite

Hawaii, un vis exotic

City Break de TOP - 8 orase perfecte pentru escapadele scurte

Vizionare placuta


Kudika
8 Aprilie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.