Setari Cookie-uri

Luna de miere si... adrenalina

Ski-ul de lux inseamna, inainte de toate, intimitate. Pasionatii de ski ar face aproape orice pentru a se asigura ca isi vor petrece zile lungi si pretioase pe partie, cat mai departe de privirile indiscrete si tumultul vietii cotidiene. ForbesTraveler propune sapte destinatii chic, in inima muntilor americani, unde luxul se imbina cu relaxarea totala.

Beaver Creek, Colorado

Beaver Creek nu poate fi decat raiul VIP-urilor. De la partiile de ski impecabile pana la consultantul fashion personal marca Neiman-Marcus, care iti va recomanda cel mai trendy echipament de ski, statiunea respira lux. Faimosul Hotel Ritz-Carlton Bachelor Gulch tarifeaza de la 655 dolari (452 euro) pe noapte pentru o camera dubla, in timp ce McCoy Peak Lodge e ideal pentru cuplurile care prefera centrul statiunii.

Desupra tuturor, Trapper's Cabin se intinde pe o suprafata de doar 225 metri patrati, incluzand patru dormitoare. Luxoasa cabana de lemn poate acomoda doar un grup relativ mic de persoane, familii sau prieteni foarte apropiati. Cu 2.805 dolari (aproximativ 2.000 de euro) pe noapte, un grup de patru persoane beneficiaza de atentia personalului, preparate culinare pregatite de un chef de exceptie, bilete pentru teleski si mese festive private la una din cele trei cabane Beaver Creek.

Citește și:

Deer Valley, Utah

Cunoscatorii Stein Eriksen Lodge au de unde alege: relaxare totala, locurile find limitate pe partie sau aventura in zapada cu legendarul Stein, la 800 dolari pentru jumatate de zi sau 1500 dolari, pentru un grup de maxim 10 persoane care petrec o zi plina cu Stein, schior olimpic medaliat cu aur la Oslo, in 1952. Ca alternativa, Chateaux, Silver Lake, propune eleganta la preturi de minim 1.025 de dolari (708 euro) pe noapte. Snowboarding-ul nu isi are locul aici.

Cabana de lux Ski Magazine Dream Home numara 1.000 metri patrati, 16 seminee, un ring de dans, o cabina pentru DJ si chiar o spalatorie auto in garaj. Si asta totul pentru fanii ski-ului, la preturi fantastice intre 7.500 si 10.000 de dolari (5.200 si 7.000 de euro) pe noapte.

Aspen & Telluride, Colorado

Cea mai celebra statiune a Americii, Aspen, sfideaza iernile geroase cu Hyatt Grand Aspen, unde apartamentul Penthouse 45 vine la pachet cu doua Jacuzzi exterioare si panorame splendide ale statiunii. Pretul: 2.500 de dolari (1.727 euro) pe noapte. Pentru exclusivitate, The Residence Hotel ofera sapte camere decorate in teme diferite, de la stilul victorian pana la cel asiatic, la preturi incepand cu 549 de dolari (aproximativ 380 de euro) pe noapte.
Daca preferi o statiune mai funky si mai putin aglomerata decat Aspen, Telluride rimeaza cu peisajul montan incantator, care adaposteste un stil aparte. Partea de vest e cunoscuta pentru ritmul distractiei si numeroasele restaurante excelente, in timp ce Mountain Village se asociaza cu lux, opulenta, dar si cabane elegante de lemn Castelwood, de la 4.500 de dolari (3.100 de euro) pe noapte, Fairmont Heritage Franz Klammer Lodge, dar si Tempter House, plasat la 3.700 metri, care inchiriaza camera la 5.000 de dolari (3.454 de euro) pe noapte sau 20.000 de dolari (13.815 euro) pentru un weekend, incluzand heliski-ing.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
6 Noiembrie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.