Setari Cookie-uri

Luna de miere si... adrenalina

Ski-ul de lux inseamna, inainte de toate, intimitate. Pasionatii de ski ar face aproape orice pentru a se asigura ca isi vor petrece zile lungi si pretioase pe partie, cat mai departe de privirile indiscrete si tumultul vietii cotidiene. ForbesTraveler propune sapte destinatii chic, in inima muntilor americani, unde luxul se imbina cu relaxarea totala.

Sun Valley, Idaho

Adorat de celebritati ca Gary Cooper si Arnold Schwarzenegger, Sun Valley este caracterizat, inca din 1936, ca fiind un loc magic, izolat si poate tocmai de aceea incredibil de frumos. Cabanele luxoase din munti au camere cu piano player, pentru relaxare totala. Noaptea, Sun Valley Lodge te imbie cu o cina de neuitat, cu dans si distractie in Duchin Room. Pentru 287 de dolari (198 de euro) pe noapte, poti uita complet de frigul de afara.

Jackson Hole, Wyoming

Terenul accidental si schiorii experimentati fac parte din peisajul Jackson Hole. Insa relaxarea este un must aici. La Four Seasons Resort, camerele duble au preturi de la 475 de dolari (328 de euro) pe noapte.
Insa Amangami, singura statiune americana afiliata lantului Amanresorts, este de o relaxare “zen” superlativa, fiind perfecta pentru romantici. Ai de ales intre 40 de camere de lux, cu preturi incepand de la 650 de dolari (450 de euro) pe noapte. La restaurantul Snake River Grill din centrul statiunii poti gusta preparate culinare delicioase, iar ca distractie in cel mai pur stil american exista Million Dollar Cowboy Bar.

Citește și:

The Yellowstone Club, Montana

Teritoriul privat de ski si golf al magnatului Tim Blixeth poate fi admirat doar cu invitatie din partea cercului de prieteni care frecventeaza acest loc. Asta daca nu il cunosti chiar pe Blixeth.

Insa, odata ce ai ajuns aici, iti trebuie cateva milioane de dolari pentru a cumpara sau a construi cabana ta de vis in aria Lone Mountain din sud-vestul Montanei, de peste 54.000 kilometri patrati. Jack Kemp si Bill Gates s-au simtit excelent la Yellowstone Club.

Whistler, British Columbia

Whistler a devenit super chic odata cu debutul Four Seasons Resort Whistler, unde o camera dubla porneste de la 353 de dolari (243 euro). Printre atractiile hotelului se numara un centru spa de prim rang, cateva restaurante excelente si chiar un ski shop care inchiriaza echipament de ski Prada si Spyder. Bineinteles, serviciile personalizate si exclusivitatea pe partie nu lipsesc din dotari.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
6 Noiembrie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.