Vacanta este una din bucuriile vietii. Aceasta ne rupe de rutina zilnica si de obicei implica plimbari in natura, vizite, socializarea cu persoane noi, cu localnici sau degustarea unor mancaruri noi. Din cand in cand insa, ni se intampla sa avem ocazia sa fim cazati intr-o camera de hotel atat de unica si spectaculoasa incat restul calatoriei va fi pe planul doi.

10 destinatii spectaculoase unde te poti bucura de o luna de miere ca in filme

Urmatoarele sunt 10 hoteluri din lume care ofera camere de neuitat. Acestea sunt atat de deosebite incat va puteti amana orice plan legat de plimbari sau alte activitati. Acum tot ce aveti de facut este sa va cazati, sa va relaxati si sa lasati majordomul sa se ocupe de restul.

10 - Apartamentul Penthouse din Hotel Cape Grace, Cape Town, Africa de Sud

Asezat pe un apuntament privat in Cape Town, Cape Grace este practic intr-o clasa proprie. Serviciile si facilitatile generoase au adus hotelului numeroase premii, incluzand titlul de Cel mai bun hotel din Africa si Orientul Mijlociu in 2005 din partea Conde Nast Traveler. Apartamentul penthouse ofera o panorama asupra portului pentru yachturi, include un planning personalizat al meselor cu un bucatar de clasa mondiala. Savurati privelistea alaturi de un sherry in fiecare seara in biblioteca sau la un tratament spa inspirat din traditiile locale africane.
Cireasa de pe tort: Incercati zilnicele degustari de vin, care includ si o prezentare a istoriei locale si a metodelor de fabricare a vinului.

9 - Apartamentul Dalem Jiwo din Hotel Amanjiwo, Borobudur, Indonezia

Amanjiwo, care in traducere inseamna "suflet linistit", este localizat in superba insula Java, inconjurata de Oceanul Indian la sud si de Marea Java la nord. Amanjiwo ofera o panorama asupra celui mai mare sanctuar budist din lume, care a inspirat in mod clar si designul hotelului. Sanctuarul dvs. personal, apartamentul Dalem Jiwo, se afla intr-o incinta discreta, dar unde veti intalni tot luxul din lume, incluzand o intrare separata, piscina si terasa. Relaxati-va in intimitatea propriului dvs. apartament, faceti o plimbare la vulcanul din apropiere sau vizitati unul din satucurile vecine.
Cireasa de pe tort: Majordomul de la Dalem Jiwo va sta intotdeauna la dispozitie si are camera sa separata.

8 - Vila Kohinoor din complexul Oberoi Rajvilas, Jaipur, India

Dragoste in cuvinte: Citate inspirationale pentru povesti de dragoste nemuritoare
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: