Setari Cookie-uri

Top 10 camere romantice de hotel

Vacanta este una din bucuriile vietii. Aceasta ne rupe de rutina zilnica si de obicei implica plimbari in natura, vizite, socializarea cu persoane noi, cu localnici sau degustarea unor mancaruri noi. Din cand in cand insa, ni se intampla sa avem ocazia sa fim cazati intr-o camera de hotel atat de unica si spectaculoasa incat restul calatoriei va fi pe planul doi.

4 - Apartamentul principal al complexului The Hastings House Country Estate, Insulele Golfului, Canada

Personalul complexului descriu The Hastings House ca avand o "eleganta rustica", dar acest hotel are un sarm mai mult decat rural. Localizat in Insulele Golfului, intre Vancouver si Victoria, B.C., The Hastings House se afla pe o proprietate de 9 hectare. Dat fiind faptul ca are doar 18 camere, cei 45 de angajati pot face fata celor mai mari cerinte. Florile din camere provin din incinta complexului, iar staff-ul va va lasa un cos cu bunatati in fiecare dimineata in fata usii. In mod sigur si-a creat un renume bun? - a fost socotit de Conde Nast Traveler drept unul din primele trei hoteluri din Canada.
Cireasa de pe tort: The Hastings House nu este hotelul de lux tipic - faceti o plimbare pe cararile special create prin complex, unde puteti admira o pasune cu oi.

Citește și:

3 - Apartamentul Prezidential din hotel Adlon Kempinski, Berlin, Germania

Poate veti fi recunoscut poze ale Adlon Kempinski din ziare, pentru ca acolo si-a "fluturat" Michael Jackson bebelusul in vazul tuturor. Apartamentul Prezidential se afla intr-o aripa special pazita si este considerat cel mai sigur apartament din Germania. Creat special pentru a adaposti un anturaj mai mare, apartamentul are o sala speciala de fitness, un seif urias si serviciu de limuzina. Unele din facilitatile unice ale Adlon includ posibilitatea de a transforma dusul in baie turceasca, disponibilitatea unui telefon mobil gratuit, iar daca va veti lasa pantofii la intrarea in camera ii veti gasi lustruiti a doua zi.
Cireasa de pe tort: Majordomul propriu, Ricardo Durner, este discret si un profesionist desavarsit.

2 - Apartamentul Prezidential din Hotel de Crillon, Paris, Franta

Citește și:

Aflat in faimoasa Place de la Concorde, Hotel de Crillon este fosta resedinta a ducelui de Aumont. Hotelul a suferit renovari in valoare de 25 milioane dolari si acum toate baile au cel putin 10 metri patrati. Au fost aduse de asemenea covoare persane, precum si materiale de la casele de top, cum ar fi Frey, Prelle si Rubelli. Cand sositi la Crillon, echipa de la relatii cu clientii va vor solicita itinerariul in Paris pentru a pune la punct toate detaliile. Pot face orice, de la vizite particulare la colectii de arta pana la intalniri cu managerii magazinelor precum Cartier, Dior si Lanvin.
Cireasa de pe tort: Proprietarii de caini pot sta linistiti stiind ca companionul lor are la dispozitie un loc de dormit personalizat, zgarda cu logo-ul Crillon si room service special.

Vizionare placuta


Kudika
16 Decembrie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.