Setari Cookie-uri

Top 10 camere romantice de hotel

Vacanta este una din bucuriile vietii. Aceasta ne rupe de rutina zilnica si de obicei implica plimbari in natura, vizite, socializarea cu persoane noi, cu localnici sau degustarea unor mancaruri noi. Din cand in cand insa, ni se intampla sa avem ocazia sa fim cazati intr-o camera de hotel atat de unica si spectaculoasa incat restul calatoriei va fi pe planul doi.

1 - Apartamentul Prezidential cu trei camere din Las Ventanas Al Paraiso, Peninsula Baja, Mexico

Chiar si mexicanii continentali considera peninsula Baja ca fiind o destinatie exotica, indepartata. In ciuda popularitatii turistice, aceasta are o coasta inca neatinsa. Statiunea de la malul marii ofera turistilor tratamente de lux, cum ar fi bai in apa Evian. Apartamentul Prezidential cu trei camere are de asemenea piscina proprie si majordom devotat necesitatilor dvs. Incluse de asemenea sunt un telescop, un DVD player si un sistem surround sound.

Cireasa de pe tort: Oaspetii pot alege intre diverse miresme pentru aromaterapie si lenjerie pentru pat.
Ruperea de rutina zilnica este o necesitate pentru a ne mentine in forma, plini de viata si gata de actiune. Drept urmare, ar trebui ca atunci cand mergem in vacante si excursii sa ne gandim in primul rand la noi insine si nu la banii cheltuiti. Dupa un an de munca asidua, meritam macar o saptamana in care sa fim rasfatati intr-una din aceste camere de neuitat. Pentru vacante fara stress in care relaxarea si confortul vostru sunt puse intotdeauna pe primul plan, click aici.

Citește și:

Sursa: Lazy.ro

Citeste si alte articole pe Laxy. Noi iti recomandam:

Revelion- cele mai ieftine locuri disponibile

Israel- tara sfanta (I)

9 chestiuni de verificat inainte de a pleca intr-o noua… vacanta

Vizionare placuta


Kudika
16 Decembrie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.