Setari Cookie-uri

Luna de miere in cele mai frumoase Haciendas

Cunoscute in intreaga lume sub denumirea de "haciendas", conacele marete din Mexic aduc inca aminte prin fiecare detaliu arhitectural sau de decor de caselele vechilor nobili veniti pe aceste taramuri din Spania, cu sute de ani in urma.Forbestraveler ne prezinta cele mai interesante constructii care dateaza din acea vreme, dar care au fost reamenajate, devenind veritabile hoteluri de lux de tip boutique.

Restaurantul hotelului este considerat unul dintre cele mai rafinate din zona, iar spa-ul se remarca prin folosirea unor tratamente specifice stramosilor maiasi.

Hacienda Sepulveda, Jalisco
Resedinta minunata a lui Juan de Sepulveda a fost construita in anul 1684, in una dintre cele mai prospere zone ale statului Jalisco, intr-o locatie strategica pentru comertul acelor vremuri.

Situat la intersectia drumurilor ce duc catre Guadalajara, Guanajuato si Zacatecas, trei dintre cele mai populare atractii turistice ale Mexicului, hotelul cu unsprezece camere este decorat cu mobila veche, iar balcoanele ofera privelisti impresionante catre peisajul din zona.

Sursa: YourMoney.ro

Citeste si alte articole pe YourMoney. Noi iti recomandam:

Experimenteaza relaxarea de lux

Cele mai bune orase din lume pentru cumparaturi

Citește și:

Destinatiile preferate ale miliardarilor

Vizionare placuta


Kudika
2 Aprilie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.