Setari Cookie-uri

2007 nunti celebre cu vedete romanesti

Anul 2007 a adus o lista lunga de casnicii, vip-urile orientandu-se spre intemeierea unei familii. Cum aceste evenimente starnesc interesul si curiozitatea tuturor, v-am descris mai jos cateva din celebrele nunti ale anului.

Anul 2007 a adus o lista lunga de casnicii, vip-urile orientandu-se spre intemeierea unei familii. Cum aceste evenimente starnesc interesul si curiozitatea tuturor, v-am descris mai jos cateva din celebrele nunti ale anului.

Roxana Ciuhulescu si Mihai Ivanescu


Vedeta Pro Motor si sotul sau Mihai Ivanescu, director general Mitsubishi Romania au facut cununia religioasa la Manastirea Caldarusani in prezenta familiilor si celor mai apropiati prieteni, precum si a vedetelor trustului Pro. Daca mirele a venit la cununie intr-o masina neagra de lux, Roxana, obijnuita sa socheze, a venit intr-un elicopter care a aterizat pe o pajiste in apropierea Manastirii. Nerabdator, mirele a fugit la aleasa inimii sale, iar atunci au aparut alte vehicule zburatoare din care au cazut ca o ploaie flori peste miri si nuntasi. Roxana, insarcinata fiind, purta o rochie alba tip baby-doll pentru a-i masca burtica, impodobita cu cristale Swarovsky, cu spatele gol si o trena lunga, rochia fiind semnata Wilhemina Artz.

Nunta a decurs fara incidente, cu un mic eveniment comic: cand a avut loc punerea cununiilor pe capul mirilor, preotul a intampinat o mica inconvenienta si anume inaltimea miresei, astfel ca aceasta a trebuit sa se aplece putin pentru a i se aseza cununia pe cap.

Dupa ce si-au rostit juramintele unul celuilalt, cei doi s-au urcat la bordul elicopterului si au pornit spre hotelul Ramada Nord unde a avut loc petrecerea. S-a furat mireasa si in schimbul ei s-au cerut zece barbati pentru Roxana si zece sticle de sampanie. A fost furat si mirele, insa pretul lui a fost ceva mai mic: zece torturi si zece sampanii.


Ioana Ginghina si Alexandru Papadopol

Intr-o zi despre care superstitiosii ar spune ca aduce ghinion, 13 septembrie, Ioana Ghinghina si Alexandru Papadopol s-au prezentat in fata altarului din Biserica Alba din Capitala. Intr-o ploaie abundenta, mirii au coborat din cele doua Rolls Royce de epoca inchiriate, una din masini fiind albastra pentru mire si una aurie in care a sosit mireasa.. Ioana purta o rochie creata de Maria Hohan, iar mirele un costum marca Hugo Boss.

Ceea ce a atras atentia a fost buchetul miresei si al nasei, ambele identice, din cale, doar ca cel al miresei avea cale albe, in timp ce buchetul nasei, directorul Acasa TV Ruxandra Ion, continea cale negre.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
8 Ianuarie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.