Setari Cookie-uri

2007 nunti celebre cu vedete romanesti

Anul 2007 a adus o lista lunga de casnicii, vip-urile orientandu-se spre intemeierea unei familii. Cum aceste evenimente starnesc interesul si curiozitatea tuturor, v-am descris mai jos cateva din celebrele nunti ale anului.

Julia Chelaru si Bogdan Jianu

Dupa o relatie de aproape opt ani, cantareata si impresarul ei s-au hotarat sa intemeieze o familie. Astfel, pe 2 septembrie, cei doi s-au prezentat la Biserica Sfantul Spiridon din Capitala, ea purtand o superba rochie de mireasa alba, tip sirena, semnata Rita Muresan, de care s-a indragostit la prima vedere.

Anul trecut, prin octombrie, aflati intr-o calatorie prin Italia, cei doi s-au logodit, Bogdan daruindu-i Juliei un frumos inel de aur alb cu diamant.

Dupa ceremonie mirii au plecat intr-o impresionanta masina de colectie, un Ford T, considerat cel mai vechi autovehicul din Romania (fabricat in anul 1914) spre restaurantul Hotelului Crowne Plaza din Bucuresti unde a avut loc petrecerea, avand peste 200 de participanti.

In primavara ce vine Julia si Bogdan vor pleca la Ibiza in luna de miere, calatorie ce reprezinta cadoul pe care l-au primit de la Nicu Gheara. Cei doi au facut promisiuni ca in 2008 vor aduce pe lume un copil.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
8 Ianuarie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.